Strukturreformen: Fire plusser og to nuller til familien Jensen

• Strkturreformen
    • succeskriterier
    • borgere

Pedersen, J. S. (2006). Strukturreformen: Fire plusser og to nuller til familien Jensen. Roskilde: Roskilde Universitet.
    Pedersen, John Storm. / Strukturreformen : Fire plusser og to nuller til familien Jensen. Roskilde : Roskilde Universitet, 2006.
    @techreport{396c0580d3ba11dbb66a000ea68e967b,
    title = "Strukturreformen: Fire plusser og to nuller til familien Jensen",
    abstract = "Vil strukturreformen f{\o}rer til, at borgerne i praksis f{\aa}r bedre og billigere offentlige ydelser i de kommende {\aa}r? Dette dr{\o}ftes i artiklen.",
    keywords = "Strkturreformen, succeskriterier, borgere, Structural reform, success criteria, citizens",
    author = "Pedersen, {John Storm}",
    year = "2006",
    isbn = "1399-1396",
    publisher = "Roskilde Universitet",
    type = "WorkingPaper",
    institution = "Roskilde Universitet",

Pedersen, JS 2006 'Strukturreformen: Fire plusser og to nuller til familien Jensen' Roskilde Universitet, Roskilde.

Strukturreformen : Fire plusser og to nuller til familien Jensen. / Pedersen, John Storm.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2006.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Strukturreformen

T2 - Fire plusser og to nuller til familien Jensen

AU - Pedersen, John Storm

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - Vil strukturreformen fører til, at borgerne i praksis får bedre og billigere offentlige ydelser i de kommende år? Dette drøftes i artiklen.

AB - Vil strukturreformen fører til, at borgerne i praksis får bedre og billigere offentlige ydelser i de kommende år? Dette drøftes i artiklen.

KW - Strkturreformen

KW - succeskriterier

KW - borgere

KW - Structural reform

KW - success criteria

KW - citizens

M3 - Working paper

SN - 1399-1396

BT - Strukturreformen

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Pedersen JS. Strukturreformen: Fire plusser og to nuller til familien Jensen. Roskilde: Roskilde Universitet. 2006.