Strukturreform og ældreomsorg

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

Resumé

Strukturreformen er så ny, at der endnu ikke er udført forskning omkring dens effekter på ældreområdet. Reformen har direkte konsekvenser for udskrivning, genoptræning og uddannelse, samt mere indirekte for udbredelsen af udlicitering og frit valg. Organisatoriske forandringer kræver en del tid og energi, hvilket har resulteret i en vis træthed blandt eksempelvis social- og sundhedshjælpere, da reformen indskriver sig i en lang række af dybtgående forandringer på området.
OriginalsprogDansk
TidsskriftGerontologi
Vol/bind24
Udgave nummer2
Sider (fra-til)4-7
Antal sider4
ISSN1604-8644
StatusUdgivet - 2008

Emneord

  • Strukturreform
  • ældre

Citer dette

Dahl, Hanne Marlene. / Strukturreform og ældreomsorg. I: Gerontologi. 2008 ; Bind 24, Nr. 2. s. 4-7.
@article{e6d3e480026d11dda2bb000ea68e967b,
title = "Strukturreform og {\ae}ldreomsorg",
abstract = "Strukturreformen er s{\aa} ny, at der endnu ikke er udf{\o}rt forskning omkring dens effekter p{\aa} {\ae}ldreomr{\aa}det. Reformen har direkte konsekvenser for udskrivning, genoptr{\ae}ning og uddannelse, samt mere indirekte for udbredelsen af udlicitering og frit valg. Organisatoriske forandringer kr{\ae}ver en del tid og energi, hvilket har resulteret i en vis tr{\ae}thed blandt eksempelvis social- og sundhedshj{\ae}lpere, da reformen indskriver sig i en lang r{\ae}kke af dybtg{\aa}ende forandringer p{\aa} omr{\aa}det.",
keywords = "Strukturreform, {\ae}ldre",
author = "Dahl, {Hanne Marlene}",
year = "2008",
language = "Dansk",
volume = "24",
pages = "4--7",
journal = "Gerontologi",
issn = "1604-8644",
publisher = "Institut for Medier, Erkendelse og Formidling, K{\o}benhavns Universitet",
number = "2",

}

Dahl, HM 2008, 'Strukturreform og ældreomsorg', Gerontologi, bind 24, nr. 2, s. 4-7.

Strukturreform og ældreomsorg. / Dahl, Hanne Marlene.

I: Gerontologi, Bind 24, Nr. 2, 2008, s. 4-7.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

TY - JOUR

T1 - Strukturreform og ældreomsorg

AU - Dahl, Hanne Marlene

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 - Strukturreformen er så ny, at der endnu ikke er udført forskning omkring dens effekter på ældreområdet. Reformen har direkte konsekvenser for udskrivning, genoptræning og uddannelse, samt mere indirekte for udbredelsen af udlicitering og frit valg. Organisatoriske forandringer kræver en del tid og energi, hvilket har resulteret i en vis træthed blandt eksempelvis social- og sundhedshjælpere, da reformen indskriver sig i en lang række af dybtgående forandringer på området.

AB - Strukturreformen er så ny, at der endnu ikke er udført forskning omkring dens effekter på ældreområdet. Reformen har direkte konsekvenser for udskrivning, genoptræning og uddannelse, samt mere indirekte for udbredelsen af udlicitering og frit valg. Organisatoriske forandringer kræver en del tid og energi, hvilket har resulteret i en vis træthed blandt eksempelvis social- og sundhedshjælpere, da reformen indskriver sig i en lang række af dybtgående forandringer på området.

KW - Strukturreform

KW - ældre

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 24

SP - 4

EP - 7

JO - Gerontologi

JF - Gerontologi

SN - 1604-8644

IS - 2

ER -