Strengths and weaknesess of constructivistic studies of technology

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2001
    NavnResearch Papers / Department of Social Sciences
    Nummer18
    ISSN1399-1396

Jæger, B. (2001). Strengths and weaknesess of constructivistic studies of technology. Roskilde: Roskilde Universitet. Research Papers / Department of Social Sciences, Nr. 18
    Jæger, Birgit. / Strengths and weaknesess of constructivistic studies of technology. Roskilde : Roskilde Universitet, 2001. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 18).
    @book{0d41c29052c511db9789000ea68e967b,
    title = "Strengths and weaknesess of constructivistic studies of technology",
    author = "Birgit J{\ae}ger",
    year = "2001",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Jæger, B 2001, Strengths and weaknesess of constructivistic studies of technology. Research Papers / Department of Social Sciences, nr. 18, Roskilde Universitet, Roskilde.

Strengths and weaknesess of constructivistic studies of technology. / Jæger, Birgit.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Strengths and weaknesess of constructivistic studies of technology

AU - Jæger, Birgit

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Report

BT - Strengths and weaknesess of constructivistic studies of technology

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Jæger B. Strengths and weaknesess of constructivistic studies of technology. Roskilde: Roskilde Universitet, 2001. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 18).