Statistisk analyse som grundlag for Erhvervsudviklingsprogram for Lejre kredsen

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1996
    NavnPublikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir
    Nummer127
    ISSN0909-5144

Plum, V. (1996). Statistisk analyse som grundlag for Erhvervsudviklingsprogram for Lejre kredsen. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, Nr. 127
    Plum, Viggo. / Statistisk analyse som grundlag for Erhvervsudviklingsprogram for Lejre kredsen. Roskilde : Roskilde Universitet, 1996. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 127).
    @book{34df1c3052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Statistisk analyse som grundlag for Erhvervsudviklingsprogram for Lejre kredsen",
    author = "Viggo Plum",
    year = "1996",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Plum, V 1996, Statistisk analyse som grundlag for Erhvervsudviklingsprogram for Lejre kredsen. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, nr. 127, Roskilde Universitet, Roskilde.

Statistisk analyse som grundlag for Erhvervsudviklingsprogram for Lejre kredsen. / Plum, Viggo.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Statistisk analyse som grundlag for Erhvervsudviklingsprogram for Lejre kredsen

AU - Plum, Viggo

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Rapport

BT - Statistisk analyse som grundlag for Erhvervsudviklingsprogram for Lejre kredsen

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Plum V. Statistisk analyse som grundlag for Erhvervsudviklingsprogram for Lejre kredsen. Roskilde: Roskilde Universitet, 1996. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 127).