Statistisk analyse af de service-beskæftigedes kvalifikationer

Serviceudvikling og kompetenceudvikling

Sven Illeris, Peter Plougmann

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2001
    NavnRapport. Serviceudvikling, internationalisering og kompetenceudvikling
    Nummer9
    ISSN1399-1809

Illeris, S., & Plougmann, P. (2001). Statistisk analyse af de service-beskæftigedes kvalifikationer: Serviceudvikling og kompetenceudvikling. Roskilde: Roskilde Universitet. Rapport. Serviceudvikling, internationalisering og kompetenceudvikling, Nr. 9
    Illeris, Sven ; Plougmann, Peter. / Statistisk analyse af de service-beskæftigedes kvalifikationer : Serviceudvikling og kompetenceudvikling. Roskilde : Roskilde Universitet, 2001. 64 s. (Rapport. Serviceudvikling, internationalisering og kompetenceudvikling; Nr. 9).
    @book{34bec2f052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Statistisk analyse af de service-besk{\ae}ftigedes kvalifikationer: Serviceudvikling og kompetenceudvikling",
    author = "Sven Illeris and Peter Plougmann",
    year = "2001",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Illeris, S & Plougmann, P 2001, Statistisk analyse af de service-beskæftigedes kvalifikationer: Serviceudvikling og kompetenceudvikling. Rapport. Serviceudvikling, internationalisering og kompetenceudvikling, nr. 9, Roskilde Universitet, Roskilde.

Statistisk analyse af de service-beskæftigedes kvalifikationer : Serviceudvikling og kompetenceudvikling. / Illeris, Sven; Plougmann, Peter.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Statistisk analyse af de service-beskæftigedes kvalifikationer

T2 - Serviceudvikling og kompetenceudvikling

AU - Illeris, Sven

AU - Plougmann, Peter

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Rapport

BT - Statistisk analyse af de service-beskæftigedes kvalifikationer

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Illeris S, Plougmann P. Statistisk analyse af de service-beskæftigedes kvalifikationer: Serviceudvikling og kompetenceudvikling. Roskilde: Roskilde Universitet, 2001. 64 s. (Rapport. Serviceudvikling, internationalisering og kompetenceudvikling; Nr. 9).