Statistiknoter

NavnTekster fra IMFUFA
    Nummer304e
    ISSN0106-6242

Larsen, J. (1995). Statistiknoter: mindre matematisk-statistisk opslagsværk indholdende bl.a. ordforklaringer, resumer og tabeller. Roskilde: Roskilde Universitet. Tekster fra IMFUFA, Nr. 304e
    Larsen, Jørgen. / Statistiknoter : mindre matematisk-statistisk opslagsværk indholdende bl.a. ordforklaringer, resumer og tabeller. Roskilde : Roskilde Universitet, 1995. 57 s. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 304e).
    @book{fcd43d7052ce11db8236000ea68e967b,
    title = "Statistiknoter: mindre matematisk-statistisk opslagsv{\ae}rk indholdende bl.a. ordforklaringer, resumer og tabeller",
    author = "J{\o}rgen Larsen",
    year = "1995",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Larsen, J 1995, Statistiknoter: mindre matematisk-statistisk opslagsværk indholdende bl.a. ordforklaringer, resumer og tabeller. Tekster fra IMFUFA, nr. 304e, Roskilde Universitet, Roskilde.

Statistiknoter : mindre matematisk-statistisk opslagsværk indholdende bl.a. ordforklaringer, resumer og tabeller. / Larsen, Jørgen.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1995. 57 s. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 304e).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

TY - BOOK

T1 - Statistiknoter

T2 - mindre matematisk-statistisk opslagsværk indholdende bl.a. ordforklaringer, resumer og tabeller

AU - Larsen, Jørgen

PY - 1995

Y1 - 1995

M3 - Bog

BT - Statistiknoter

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Larsen J. Statistiknoter: mindre matematisk-statistisk opslagsværk indholdende bl.a. ordforklaringer, resumer og tabeller. Roskilde: Roskilde Universitet, 1995. 57 s. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 304e).