Stabiliseringspolitik: oversigt over nogle af de basale modeller

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til kompendium/lecture notesUndervisning

TitelArtikelsamling til Offentlig Økonomi og Regulering, forår 2011
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdatojan. 2011
    StatusUdgivet - jan. 2011

Aage, H. (2011). Stabiliseringspolitik: oversigt over nogle af de basale modeller. I Artikelsamling til Offentlig Økonomi og Regulering, forår 2011 Roskilde: Roskilde Universitet.
    Aage, Hans. / Stabiliseringspolitik : oversigt over nogle af de basale modeller. Artikelsamling til Offentlig Økonomi og Regulering, forår 2011. Roskilde : Roskilde Universitet, 2011.
    @inbook{933348452e094513be841b2c74fca708,
    title = "Stabiliseringspolitik: oversigt over nogle af de basale modeller",
    author = "Hans Aage",
    year = "2011",
    month = "1",
    booktitle = "Artikelsamling til Offentlig {\O}konomi og Regulering, for{\aa}r 2011",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Aage, H 2011, Stabiliseringspolitik: oversigt over nogle af de basale modeller. i Artikelsamling til Offentlig Økonomi og Regulering, forår 2011. Roskilde Universitet, Roskilde.

Stabiliseringspolitik : oversigt over nogle af de basale modeller. / Aage, Hans.

TY - BOOK

T1 - Stabiliseringspolitik

T2 - oversigt over nogle af de basale modeller

AU - Aage, Hans