Støtte og Selvbestemmelse

En undersøgelse af boformer for sindslidende

Katia Dupret (Nielsen), Jesper Henriksen, Katrine Lehmann Sivertsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Resumé

Udgivelses stedVordingborg
ForlagPsykiatrien i Storstrøms Amt
Udgave1
ISBN (Trykt)87-91652-01-4
StatusUdgivet - 2004
Udgivet eksterntJa

Dupret (Nielsen), K., Henriksen, J., & Lehmann Sivertsen, K. (2004). Støtte og Selvbestemmelse: En undersøgelse af boformer for sindslidende. (1 udg.) Vordingborg: Psykiatrien i Storstrøms Amt.
Dupret (Nielsen), Katia ; Henriksen, Jesper ; Lehmann Sivertsen, Katrine. / Støtte og Selvbestemmelse : En undersøgelse af boformer for sindslidende. 1 udg. Vordingborg : Psykiatrien i Storstrøms Amt, 2004. 78 s.
@book{9a603f73871e494f8f788636f9eec325,
title = "St{\o}tte og Selvbestemmelse: En unders{\o}gelse af boformer for sindslidende",
abstract = "Antallet af psykiatriske sengepladser er reduceret i l{\o}bet af de sidste 30 {\aa}r. Samtidigt er der foreg{\aa}et et skift i den psykiatriske behandling fra at v{\ae}re fortrinsvis baseret p{\aa} opsyn i store asyler til en mere ops{\o}gende behandling i distriktspsykiatrisk regi og i de psykiatriske afdelinger i tilknytning til somatiske hospitaler. {\AA}rsagerne til, at man begyndte af afinstitutionalisere, er mangeartede. Uanset bev{\ae}ggrunde er det v{\ae}rd at diskutere konsekvenserne for indf{\o}relsen af afinstitutionaliseringsprincipperne. Denne diskussion tages i lyset af arbejdet med fem forskellige sociale botilbud, som er beliggende i det tidligere Storstr{\o}ms Amt.",
author = "{Dupret (Nielsen)}, Katia and Jesper Henriksen and {Lehmann Sivertsen}, Katrine",
year = "2004",
isbn = "87-91652-01-4",
publisher = "Psykiatrien i Storstr{\o}ms Amt",
address = "Danmark",
edition = "1",

Dupret (Nielsen), K, Henriksen, J & Lehmann Sivertsen, K 2004, Støtte og Selvbestemmelse: En undersøgelse af boformer for sindslidende. 1 udg, Psykiatrien i Storstrøms Amt, Vordingborg.

Støtte og Selvbestemmelse : En undersøgelse af boformer for sindslidende. / Dupret (Nielsen), Katia; Henriksen, Jesper; Lehmann Sivertsen, Katrine.

1 udg. Vordingborg : Psykiatrien i Storstrøms Amt, 2004. 78 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Støtte og Selvbestemmelse

T2 - En undersøgelse af boformer for sindslidende

AU - Dupret (Nielsen), Katia

AU - Henriksen, Jesper

AU - Lehmann Sivertsen, Katrine

PY - 2004

Y1 - 2004

N2 - Antallet af psykiatriske sengepladser er reduceret i løbet af de sidste 30 år. Samtidigt er der foregået et skift i den psykiatriske behandling fra at være fortrinsvis baseret på opsyn i store asyler til en mere opsøgende behandling i distriktspsykiatrisk regi og i de psykiatriske afdelinger i tilknytning til somatiske hospitaler. Årsagerne til, at man begyndte af afinstitutionalisere, er mangeartede. Uanset bevæggrunde er det værd at diskutere konsekvenserne for indførelsen af afinstitutionaliseringsprincipperne. Denne diskussion tages i lyset af arbejdet med fem forskellige sociale botilbud, som er beliggende i det tidligere Storstrøms Amt.

AB - Antallet af psykiatriske sengepladser er reduceret i løbet af de sidste 30 år. Samtidigt er der foregået et skift i den psykiatriske behandling fra at være fortrinsvis baseret på opsyn i store asyler til en mere opsøgende behandling i distriktspsykiatrisk regi og i de psykiatriske afdelinger i tilknytning til somatiske hospitaler. Årsagerne til, at man begyndte af afinstitutionalisere, er mangeartede. Uanset bevæggrunde er det værd at diskutere konsekvenserne for indførelsen af afinstitutionaliseringsprincipperne. Denne diskussion tages i lyset af arbejdet med fem forskellige sociale botilbud, som er beliggende i det tidligere Storstrøms Amt.

M3 - Rapport

SN - 87-91652-01-4

BT - Støtte og Selvbestemmelse

PB - Psykiatrien i Storstrøms Amt

CY - Vordingborg

Dupret (Nielsen) K, Henriksen J, Lehmann Sivertsen K. Støtte og Selvbestemmelse: En undersøgelse af boformer for sindslidende. 1 udg. Vordingborg: Psykiatrien i Storstrøms Amt, 2004. 78 s.