Sprogpolitik for Roskilde Universitet/Language Policy for Roskilde University

Rekvirerende organisationRoskilde Universitet
StatusUdgivet - 2013

@book{fe85a41e383c4da697b92397badafdb4,
title = "Sprogpolitik for Roskilde Universitet/Language Policy for Roskilde University",
abstract = "Med vedtagelsen af den Internationale Uddannelsesstrategi i 2012 blev det ogs{\aa} vedtaget at Roskilde Universitet skulle udarbejde en ny sprogpolitik. Sprogpolitikken skal v{\ae}re med til at sikre at Roskilde Universitet bliver en arbejdsplads med plads til mennesker fra forskellige kulturer og steder. Politikken fastsl{\aa}r at dansk er hovedsproget p{\aa} RUC (svensk og norsk er ligestillet med dansk), at engelsk er det f{\ae}lles andetsprog som universitetet bruger til sin egen interne kommunikation og til at kommunikere med sin ikke dansktalende omverden med, og at andre sprog kan og b{\o}r benyttes i de relevante sammenh{\ae}nge.Roskilde University’s International Education Strategy was passed in 2012. Part of the strategy said the Roskilde University must implement a new language policy. The language policy will contribute to Roskilde University as a workplace with room for people from various cultures and places. The policy stipulates that Danish is the university’s main language (Swedish and Norwegian can be use on an equal footing with Danish) , that English is our common secondary language, and that other languages can be used when relevant.",
author = "Karsten Pedersen and Ida Klitg{\aa}rd and Susanne Hvidtfeldt",
year = "2013",
publisher = "Roskilde Universitet",

Sprogpolitik for Roskilde Universitet/Language Policy for Roskilde University. / Pedersen, Karsten; Klitgård, Ida; Hvidtfeldt, Susanne.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2013. 7 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

TY - RPRT

T1 - Sprogpolitik for Roskilde Universitet/Language Policy for Roskilde University

AU - Pedersen, Karsten

AU - Klitgård, Ida

AU - Hvidtfeldt, Susanne

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Med vedtagelsen af den Internationale Uddannelsesstrategi i 2012 blev det også vedtaget at Roskilde Universitet skulle udarbejde en ny sprogpolitik. Sprogpolitikken skal være med til at sikre at Roskilde Universitet bliver en arbejdsplads med plads til mennesker fra forskellige kulturer og steder. Politikken fastslår at dansk er hovedsproget på RUC (svensk og norsk er ligestillet med dansk), at engelsk er det fælles andetsprog som universitetet bruger til sin egen interne kommunikation og til at kommunikere med sin ikke dansktalende omverden med, og at andre sprog kan og bør benyttes i de relevante sammenhænge.Roskilde University’s International Education Strategy was passed in 2012. Part of the strategy said the Roskilde University must implement a new language policy. The language policy will contribute to Roskilde University as a workplace with room for people from various cultures and places. The policy stipulates that Danish is the university’s main language (Swedish and Norwegian can be use on an equal footing with Danish) , that English is our common secondary language, and that other languages can be used when relevant.

AB - Med vedtagelsen af den Internationale Uddannelsesstrategi i 2012 blev det også vedtaget at Roskilde Universitet skulle udarbejde en ny sprogpolitik. Sprogpolitikken skal være med til at sikre at Roskilde Universitet bliver en arbejdsplads med plads til mennesker fra forskellige kulturer og steder. Politikken fastslår at dansk er hovedsproget på RUC (svensk og norsk er ligestillet med dansk), at engelsk er det fælles andetsprog som universitetet bruger til sin egen interne kommunikation og til at kommunikere med sin ikke dansktalende omverden med, og at andre sprog kan og bør benyttes i de relevante sammenhænge.Roskilde University’s International Education Strategy was passed in 2012. Part of the strategy said the Roskilde University must implement a new language policy. The language policy will contribute to Roskilde University as a workplace with room for people from various cultures and places. The policy stipulates that Danish is the university’s main language (Swedish and Norwegian can be use on an equal footing with Danish) , that English is our common secondary language, and that other languages can be used when relevant.

M3 - Rapport

BT - Sprogpolitik for Roskilde Universitet/Language Policy for Roskilde University

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde