Sprog på arbejdspladsen: En undersøgelse af sprogbrug i relation til arbejdsfunktioner på udvalgte arbejdspladser

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

En feltanalyse af den arbejdsrelaterede kommunikation andetsprogstalende indgår i på udvalgte arbejdspladser med henblik på at tilvejebringe et grundlag for udarbejdelse af sprogtests. Kommunikationssituationerne er video- og lydoptaget, transskriberet og analyseret med henblik på at finde generaliserbare træk der gør det muligt at udarbejde tests på tværs af brancher og arbejdspladser.
OriginalsprogDansk
ForlagUdlændinge- og Integrationsministeriet
Antal sider97
Rekvirerende organisationUdlændinge- og Integrationsministeriet
StatusUdgivet - jun. 2017

Emneord

  • arbejdsrettet sprog
  • kommunikativ kompetence

Citer dette

@book{08a628e1607749c4895d14b088bb77fc,
title = "Sprog p{\aa} arbejdspladsen: En unders{\o}gelse af sprogbrug i relation til arbejdsfunktioner p{\aa} udvalgte arbejdspladser",
abstract = "En feltanalyse af den arbejdsrelaterede kommunikation andetsprogstalende indg{\aa}r i p{\aa} udvalgte arbejdspladser med henblik p{\aa} at tilvejebringe et grundlag for udarbejdelse af sprogtests. Kommunikationssituationerne er video- og lydoptaget, transskriberet og analyseret med henblik p{\aa} at finde generaliserbare tr{\ae}k der g{\o}r det muligt at udarbejde tests p{\aa} tv{\ae}rs af brancher og arbejdspladser.",
keywords = "arbejdsrettet sprog, kommunikativ kompetence",
author = "Pedersen, {Michael Svendsen}",
year = "2017",
month = "6",
language = "Dansk",
publisher = "Udl{\ae}ndinge- og Integrationsministeriet",

}

Sprog på arbejdspladsen : En undersøgelse af sprogbrug i relation til arbejdsfunktioner på udvalgte arbejdspladser. / Pedersen, Michael Svendsen .

Udlændinge- og Integrationsministeriet, 2017. 97 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Sprog på arbejdspladsen

T2 - En undersøgelse af sprogbrug i relation til arbejdsfunktioner på udvalgte arbejdspladser

AU - Pedersen, Michael Svendsen

PY - 2017/6

Y1 - 2017/6

N2 - En feltanalyse af den arbejdsrelaterede kommunikation andetsprogstalende indgår i på udvalgte arbejdspladser med henblik på at tilvejebringe et grundlag for udarbejdelse af sprogtests. Kommunikationssituationerne er video- og lydoptaget, transskriberet og analyseret med henblik på at finde generaliserbare træk der gør det muligt at udarbejde tests på tværs af brancher og arbejdspladser.

AB - En feltanalyse af den arbejdsrelaterede kommunikation andetsprogstalende indgår i på udvalgte arbejdspladser med henblik på at tilvejebringe et grundlag for udarbejdelse af sprogtests. Kommunikationssituationerne er video- og lydoptaget, transskriberet og analyseret med henblik på at finde generaliserbare træk der gør det muligt at udarbejde tests på tværs af brancher og arbejdspladser.

KW - arbejdsrettet sprog

KW - kommunikativ kompetence

M3 - Rapport

BT - Sprog på arbejdspladsen

PB - Udlændinge- og Integrationsministeriet

ER -