Spatial and energy planning in the Baltic sea region

joint report

Jan Andersen, Katrin Blechschmidt, Erja Vayrynen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelThe Baltic chain project
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato2001
    Sider93 s.
    StatusUdgivet - 2001

Andersen, J., Blechschmidt, K., & Vayrynen, E. (2001). Spatial and energy planning in the Baltic sea region: joint report. I The Baltic chain project (s. 93 s.). Roskilde: Roskilde Universitet.
    Andersen, Jan ; Blechschmidt, Katrin ; Vayrynen, Erja. / Spatial and energy planning in the Baltic sea region : joint report. The Baltic chain project. Roskilde : Roskilde Universitet, 2001. s. 93 s.
    @inbook{ccc0d8e052cf11db8236000ea68e967b,
    title = "Spatial and energy planning in the Baltic sea region: joint report",
    author = "Jan Andersen and Katrin Blechschmidt and Erja Vayrynen",
    year = "2001",
    language = "English",
    pages = "93 s.",
    booktitle = "The Baltic chain project",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Andersen, J, Blechschmidt, K & Vayrynen, E 2001, Spatial and energy planning in the Baltic sea region: joint report. i The Baltic chain project. Roskilde Universitet, Roskilde, s. 93 s.

Spatial and energy planning in the Baltic sea region : joint report. / Andersen, Jan; Blechschmidt, Katrin; Vayrynen, Erja.

The Baltic chain project. Roskilde : Roskilde Universitet, 2001. s. 93 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Spatial and energy planning in the Baltic sea region

T2 - joint report

AU - Andersen, Jan

AU - Blechschmidt, Katrin

AU - Vayrynen, Erja

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Book chapter

SP - 93 s.

BT - The Baltic chain project

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Andersen J, Blechschmidt K, Vayrynen E. Spatial and energy planning in the Baltic sea region: joint report. I The Baltic chain project. Roskilde: Roskilde Universitet. 2001. s. 93 s.