OriginalsprogEngelsk
StatusAccepteret/In press - 2019
NavnLogic and Philosophy of Time - Themes from Prior
Vol/bind3

Blackburn, P. R., Braüner, T., & Kofod, J. L. (Accepteret/In press). Some remarks on Hybrid Modal Logic with Propositional Quantfiers. I The Metaphysics of Time Aalborg Universitetsforlag. Logic and Philosophy of Time - Themes from Prior, Bind. 3
Blackburn, Patrick Rowan ; Braüner, Torben ; Kofod, Julie Lundbak. / Some remarks on Hybrid Modal Logic with Propositional Quantfiers. The Metaphysics of Time. Aalborg Universitetsforlag, 2019. (Logic and Philosophy of Time - Themes from Prior, Bind 3).
@inbook{8127e015d1dc47b4a175cb49b1b259f6,
title = "Some remarks on Hybrid Modal Logic with Propositional Quantfiers",
author = "Blackburn, {Patrick Rowan} and Torben Bra{\"u}ner and Kofod, {Julie Lundbak}",
year = "2019",
language = "English",
booktitle = "The Metaphysics of Time",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Blackburn, PR, Braüner, T & Kofod, JL 2019, Some remarks on Hybrid Modal Logic with Propositional Quantfiers. i The Metaphysics of Time. Aalborg Universitetsforlag, Logic and Philosophy of Time - Themes from Prior, bind 3.

Some remarks on Hybrid Modal Logic with Propositional Quantfiers. / Blackburn, Patrick Rowan; Braüner, Torben; Kofod, Julie Lundbak.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TY - CHAP

T1 - Some remarks on Hybrid Modal Logic with Propositional Quantfiers

AU - Blackburn, Patrick Rowan

AU - Braüner, Torben

AU - Kofod, Julie Lundbak

PY - 2019

Y1 - 2019

M3 - Book chapter

BT - The Metaphysics of Time

PB - Aalborg Universitetsforlag

Blackburn PR, Braüner T, Kofod JL. Some remarks on Hybrid Modal Logic with Propositional Quantfiers. I The Metaphysics of Time. Aalborg Universitetsforlag. 2019. (Logic and Philosophy of Time - Themes from Prior, Bind 3).