Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

NavnRoskilde Universitet. Computer Science. Computer Science Research Report
Vol/bind141
ISSN0109-9779

Helsgaun, K. (2013). Solving the Equality Generalized Traveling Salesman Problem Using the Lin-Kernighan-Helsgaun Algorithm. Roskilde: Roskilde Universitet. Roskilde Universitet. Computer Science. Computer Science Research Report, Bind. 141
Helsgaun, Keld. / Solving the Equality Generalized Traveling Salesman Problem Using the Lin-Kernighan-Helsgaun Algorithm. Roskilde : Roskilde Universitet, 2013. 15 s. (Roskilde Universitet. Computer Science. Computer Science Research Report, Bind 141).
@book{86ac9860c4f14c35a8603d709a0f2911,
title = "Solving the Equality Generalized Traveling Salesman Problem Using the Lin-Kernighan-Helsgaun Algorithm",
author = "Keld Helsgaun",
year = "2013",
language = "English",
publisher = "Roskilde Universitet",

Helsgaun, K 2013, Solving the Equality Generalized Traveling Salesman Problem Using the Lin-Kernighan-Helsgaun Algorithm. Roskilde Universitet. Computer Science. Computer Science Research Report, bind 141, Roskilde Universitet, Roskilde.

Solving the Equality Generalized Traveling Salesman Problem Using the Lin-Kernighan-Helsgaun Algorithm. / Helsgaun, Keld.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Solving the Equality Generalized Traveling Salesman Problem Using the Lin-Kernighan-Helsgaun Algorithm

AU - Helsgaun, Keld

PY - 2013

Y1 - 2013

M3 - Report

BT - Solving the Equality Generalized Traveling Salesman Problem Using the Lin-Kernighan-Helsgaun Algorithm

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Helsgaun K. Solving the Equality Generalized Traveling Salesman Problem Using the Lin-Kernighan-Helsgaun Algorithm. Roskilde: Roskilde Universitet, 2013. 15 s. (Roskilde Universitet. Computer Science. Computer Science Research Report, Bind 141).