Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

NavnRoskilde Universitet. Computer Science. Computer Science Research Report
Vol/bind143
ISSN0109-9779

Helsgaun, K. (2014). Solving the Bottleneck Traveling Salesman Problem Using the Lin-Kernighan-Helsgaun Algorithm. Roskilde: Roskilde Universitet. Roskilde Universitet. Computer Science. Computer Science Research Report, Bind. 143
Helsgaun, Keld. / Solving the Bottleneck Traveling Salesman Problem Using the Lin-Kernighan-Helsgaun Algorithm. Roskilde : Roskilde Universitet, 2014. 42 s. (Roskilde Universitet. Computer Science. Computer Science Research Report, Bind 143).
@book{96f29945ac5942528119b8965df3fcac,
title = "Solving the Bottleneck Traveling Salesman Problem Using the Lin-Kernighan-Helsgaun Algorithm",
author = "Keld Helsgaun",
year = "2014",
language = "English",
publisher = "Roskilde Universitet",

Helsgaun, K 2014, Solving the Bottleneck Traveling Salesman Problem Using the Lin-Kernighan-Helsgaun Algorithm. Roskilde Universitet. Computer Science. Computer Science Research Report, bind 143, Roskilde Universitet, Roskilde.

Solving the Bottleneck Traveling Salesman Problem Using the Lin-Kernighan-Helsgaun Algorithm. / Helsgaun, Keld.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Solving the Bottleneck Traveling Salesman Problem Using the Lin-Kernighan-Helsgaun Algorithm

AU - Helsgaun, Keld

PY - 2014

Y1 - 2014

M3 - Report

BT - Solving the Bottleneck Traveling Salesman Problem Using the Lin-Kernighan-Helsgaun Algorithm

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Helsgaun K. Solving the Bottleneck Traveling Salesman Problem Using the Lin-Kernighan-Helsgaun Algorithm. Roskilde: Roskilde Universitet, 2014. 42 s. (Roskilde Universitet. Computer Science. Computer Science Research Report, Bind 143).