Sociologisk ny-institutionalisme

konflikt og forandring. domstolsstyrelsen dom illustration

Marianne Antonsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2002
    NavnResearch Papers / Department of Social Sciences
    Nummer15
    ISSN1399-1396

Antonsen, M. (2002). Sociologisk ny-institutionalisme: konflikt og forandring. domstolsstyrelsen dom illustration. Roskilde: Roskilde Universitet. Research Papers / Department of Social Sciences, Nr. 15
    Antonsen, Marianne. / Sociologisk ny-institutionalisme : konflikt og forandring. domstolsstyrelsen dom illustration. Roskilde : Roskilde Universitet, 2002. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 15).
    @book{8e84e0f0a7af11db8289000ea68e967b,
    title = "Sociologisk ny-institutionalisme: konflikt og forandring. domstolsstyrelsen dom illustration",
    author = "Marianne Antonsen",
    year = "2002",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Antonsen, M 2002, Sociologisk ny-institutionalisme: konflikt og forandring. domstolsstyrelsen dom illustration. Research Papers / Department of Social Sciences, nr. 15, Roskilde Universitet, Roskilde.

Sociologisk ny-institutionalisme : konflikt og forandring. domstolsstyrelsen dom illustration. / Antonsen, Marianne.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Sociologisk ny-institutionalisme

T2 - konflikt og forandring. domstolsstyrelsen dom illustration

AU - Antonsen, Marianne

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Rapport

BT - Sociologisk ny-institutionalisme

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Antonsen M. Sociologisk ny-institutionalisme: konflikt og forandring. domstolsstyrelsen dom illustration. Roskilde: Roskilde Universitet, 2002. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 15).