Socialkonstruktivismer i klassisk og moderne sociologi

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

Resumé

TitelVidenskabsteori i samfundsvidenskaberne : På tværs af fagkulturer og paradigmer
    RedaktørerLars Fuglsang, Poul Bitch Olsen
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato2004
    Udgave2
    Sider349-87
    ISBN (Trykt)87-78-67278-3
    StatusUdgivet - 2004

• socialkonstruktivisme
    • Kritisk realisme
    • diskursanalyse

Rasborg, K. (2004). Socialkonstruktivismer i klassisk og moderne sociologi. I L. Fuglsang, & P. B. Olsen (red.), Videnskabsteori i samfundsvidenskaberne: På tværs af fagkulturer og paradigmer (2 udg., s. 349-87). Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Rasborg, Klaus. / Socialkonstruktivismer i klassisk og moderne sociologi. Videnskabsteori i samfundsvidenskaberne: På tværs af fagkulturer og paradigmer. red. / Lars Fuglsang ; Poul Bitch Olsen. 2. udg. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2004. s. 349-87
    @inbook{ab0b172052c411db9789000ea68e967b,
    title = "Socialkonstruktivismer i klassisk og moderne sociologi",
    abstract = "En videnskabsteoretisk diskussion af socialkonstruktivismens genealogi, samt af en r{\ae}kke fremtr{\ae}dende socialkonstruktivistiske positioner i klassisk og moderne sociologi (Marx, Weber, Durkheim, Berger & Luckmann, Goffman og Bourdieu)",
    keywords = "socialkonstruktivisme, Kritisk realisme, diskursanalyse",
    author = "Klaus Rasborg",
    year = "2004",
    isbn = "87-78-67278-3",
    pages = "349--87",
    editor = "Lars Fuglsang and Olsen, {Poul Bitch}",
    booktitle = "Videnskabsteori i samfundsvidenskaberne",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",
    edition = "2",

Rasborg, K 2004, Socialkonstruktivismer i klassisk og moderne sociologi. i L Fuglsang & PB Olsen (red), Videnskabsteori i samfundsvidenskaberne: På tværs af fagkulturer og paradigmer. 2 udg, Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg, s. 349-87.

Socialkonstruktivismer i klassisk og moderne sociologi. / Rasborg, Klaus.

Videnskabsteori i samfundsvidenskaberne: På tværs af fagkulturer og paradigmer. red. / Lars Fuglsang; Poul Bitch Olsen. 2. udg. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2004. s. 349-87.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

TY - CHAP

T1 - Socialkonstruktivismer i klassisk og moderne sociologi

AU - Rasborg, Klaus