Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

• socialdemokrati
    • politiske partier
    • politiske partiers krise

Bryld, C. (1991). Socialdemokratiets forårskrise 1992: en historikers kommentar under stridens hede. I Årsberetning / Institut for historie og samfundsforhold (s. 78-84). Roskilde: Roskilde Universitet. Årsberetning / Institut for historie og samfundsforhold
    Bryld, Claus. / Socialdemokratiets forårskrise 1992 : en historikers kommentar under stridens hede. Årsberetning / Institut for historie og samfundsforhold. Roskilde : Roskilde Universitet, 1991. s. 78-84 (Årsberetning / Institut for historie og samfundsforhold).
    @inbook{1531b82052c011dba4bc000ea68e967b,
    title = "Socialdemokratiets for{\aa}rskrise 1992: en historikers kommentar under stridens hede",
    keywords = "socialdemokrati, politiske partier, politiske partiers krise",
    author = "Claus Bryld",
    year = "1991",
    pages = "78--84",
    booktitle = "{\AA}rsberetning / Institut for historie og samfundsforhold",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Bryld, C 1991, Socialdemokratiets forårskrise 1992: en historikers kommentar under stridens hede. i Årsberetning / Institut for historie og samfundsforhold. Roskilde Universitet, Roskilde, Årsberetning / Institut for historie og samfundsforhold, s. 78-84.

Socialdemokratiets forårskrise 1992 : en historikers kommentar under stridens hede. / Bryld, Claus.

Årsberetning / Institut for historie og samfundsforhold. Roskilde : Roskilde Universitet, 1991. s. 78-84.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Socialdemokratiets forårskrise 1992

T2 - en historikers kommentar under stridens hede

AU - Bryld, Claus

PY - 1991

Y1 - 1991

KW - socialdemokrati

KW - politiske partier

KW - politiske partiers krise

M3 - Bidrag til bog/antologi

SP - 78

EP - 84

BT - Årsberetning / Institut for historie og samfundsforhold

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Bryld C. Socialdemokratiets forårskrise 1992: en historikers kommentar under stridens hede. I Årsberetning / Institut for historie og samfundsforhold. Roskilde: Roskilde Universitet. 1991. s. 78-84. (Årsberetning / Institut for historie og samfundsforhold).