Socialdemokraternes krise

  Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - KronikFormidling

  Resumé

  I det seneste år er der udkommet hele tre bøger om Socialdemokraterne. Først kom Lars Olsens bog En bygning slår revner, så Den hemmelige socialdemokrat og nu sidst Socialdemokratiske tænkere. En af mine venner bemærkede i den anledning: »Nå, det bliver en lille bog«, men faktisk har der i historiens løb været en del socialdemokrater, der kunne tænke.
  OriginalsprogDansk
  TidsskriftJyllands-Posten
  ISSN0109-1182
  StatusUdgivet - 27 apr. 2014

  Citer dette

  @article{f1af8ca04a154e5f857b23e85b4f6862,
  title = "Socialdemokraternes krise",
  abstract = "I det seneste {\aa}r er der udkommet hele tre b{\o}ger om Socialdemokraterne. F{\o}rst kom Lars Olsens bog En bygning sl{\aa}r revner, s{\aa} Den hemmelige socialdemokrat og nu sidst Socialdemokratiske t{\ae}nkere. En af mine venner bem{\ae}rkede i den anledning: »N{\aa}, det bliver en lille bog«, men faktisk har der i historiens l{\o}b v{\ae}ret en del socialdemokrater, der kunne t{\ae}nke.",
  author = "Claus Bryld",
  year = "2014",
  month = "4",
  day = "27",
  language = "Dansk",
  journal = "Jyllands-Posten",
  issn = "0109-1182",
  publisher = "JP/Politikens Hus A/S",

  }

  Socialdemokraternes krise. / Bryld, Claus.

  I: Jyllands-Posten, 27.04.2014.

  Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - KronikFormidling

  TY - INPR

  T1 - Socialdemokraternes krise

  AU - Bryld, Claus

  PY - 2014/4/27

  Y1 - 2014/4/27

  N2 - I det seneste år er der udkommet hele tre bøger om Socialdemokraterne. Først kom Lars Olsens bog En bygning slår revner, så Den hemmelige socialdemokrat og nu sidst Socialdemokratiske tænkere. En af mine venner bemærkede i den anledning: »Nå, det bliver en lille bog«, men faktisk har der i historiens løb været en del socialdemokrater, der kunne tænke.

  AB - I det seneste år er der udkommet hele tre bøger om Socialdemokraterne. Først kom Lars Olsens bog En bygning slår revner, så Den hemmelige socialdemokrat og nu sidst Socialdemokratiske tænkere. En af mine venner bemærkede i den anledning: »Nå, det bliver en lille bog«, men faktisk har der i historiens løb været en del socialdemokrater, der kunne tænke.

  M3 - Bidrag til avis - Kronik

  JO - Jyllands-Posten

  JF - Jyllands-Posten

  SN - 0109-1182

  ER -