Social praksis og transformation

en konstekstuel tilgang til analyser af social forandring

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelPraksis, rum og mobilitet
    RedaktørerKirsten Simonsen
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato2001
    StatusUdgivet - 2001

Nielsen, E. H. (2001). Social praksis og transformation: en konstekstuel tilgang til analyser af social forandring. I K. Simonsen (red.), Praksis, rum og mobilitet Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Nielsen, Esben Holm. / Social praksis og transformation : en konstekstuel tilgang til analyser af social forandring. Praksis, rum og mobilitet. red. / Kirsten Simonsen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2001.
    @inbook{1ac9b62052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Social praksis og transformation: en konstekstuel tilgang til analyser af social forandring",
    author = "Nielsen, {Esben Holm}",
    year = "2001",
    editor = "Kirsten Simonsen",
    booktitle = "Praksis, rum og mobilitet",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Nielsen, EH 2001, Social praksis og transformation: en konstekstuel tilgang til analyser af social forandring. i K Simonsen (red.), Praksis, rum og mobilitet. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

Social praksis og transformation : en konstekstuel tilgang til analyser af social forandring. / Nielsen, Esben Holm.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Social praksis og transformation

T2 - en konstekstuel tilgang til analyser af social forandring