Social innovation og socialt entreprenørskab

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

SprogDansk
TitelGrundbog i socialvidenskab
ForlagNyt fra Samfundsvidenskaberne
Dato2019
Udgave3.
StatusAccepteret/In press - 2019

Bibliografisk note

Bibliografisk note

• Social Innovation
  • Socialt entreprenørskab
  • Entreprenørskab
  • Innovation
  • Velfærdsinstitutioner
  • Offentlig sektor
  • NGO'er
  • Danmark
  • Socialvidenskab
  • Tredjesektor organisationer
  • Det frivillige sociale område

Kristensen, C. J. (Accepteret/In press). Social innovation og socialt entreprenørskab. I Grundbog i socialvidenskab (3. udg.). Nyt fra Samfundsvidenskaberne.
Kristensen, Catharina Juul. / Social innovation og socialt entreprenørskab. Grundbog i socialvidenskab. 3. . udg. Nyt fra Samfundsvidenskaberne, 2019.
@inbook{2736c4784448411b84812216b2a736da,
title = "Social innovation og socialt entrepren{\o}rskab",
keywords = "Social Innovation, Socialt entrepren{\o}rskab, Entrepren{\o}rskab, Innovation, Velf{\ae}rdsinstitutioner, Offentlig sektor, NGO'er, Danmark, Socialvidenskab, Tredjesektor organisationer, Det frivillige sociale omr{\aa}de",
author = "Kristensen, {Catharina Juul}",
note = "Artiklen er en opdateres version af antologibidraget {"}Social innovation og socialt entrepren{\o}rskab{"} fra 2015.",
year = "2019",
booktitle = "Grundbog i socialvidenskab",
publisher = "Nyt fra Samfundsvidenskaberne",
edition = "3.",

Kristensen, CJ 2019, Social innovation og socialt entreprenørskab. i Grundbog i socialvidenskab. 3. udg, Nyt fra Samfundsvidenskaberne.

Social innovation og socialt entreprenørskab. / Kristensen, Catharina Juul.

Grundbog i socialvidenskab. 3. . udg. Nyt fra Samfundsvidenskaberne, 2019.

TY - CHAP

T1 - Social innovation og socialt entreprenørskab

AU - Kristensen,Catharina Juul

N1 - Artiklen er en opdateres version af antologibidraget "Social innovation og socialt entreprenørskab" fra 2015.

PY - 2019

Y1 - 2019

KW - Social Innovation

KW - Socialt entreprenørskab

KW - Entreprenørskab

KW - Innovation

KW - Velfærdsinstitutioner

KW - Offentlig sektor

KW - NGO'er

KW - Danmark

KW - Socialvidenskab

KW - Tredjesektor organisationer

KW - Det frivillige sociale område

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Grundbog i socialvidenskab

PB - Nyt fra Samfundsvidenskaberne

Kristensen CJ. Social innovation og socialt entreprenørskab. I Grundbog i socialvidenskab. 3. udg. Nyt fra Samfundsvidenskaberne. 2019.