Social innovation og Muhammad Yunus i en dansk kontekst

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Forskning

Resumé

Publikationsdato2008
    StatusUdgivet - 2008

Bibliografisk note

Netpublikation: ja

Hulgård, L. (Andet). (2008). Social innovation og Muhammad Yunus i en dansk kontekst. Lyd og/eller billed produktion (digital)
    @misc{cd263d40f07811dda540000ea68e967b,
    title = "Social innovation og Muhammad Yunus i en dansk kontekst",
    abstract = "Hvorfor er social innovation og Muhammad Yunus' arbejde relevant i en dansk kontekst? Kan social innovation v{\ae}re med til at skabe fremtidens danske velf{\ae}rdssamfund?",
    author = "Lars Hulg{\aa}rd",
    note = "Netpublikation: ja",
    year = "2008",

Hulgård, L, Social innovation og Muhammad Yunus i en dansk kontekst, 2008, Lyd og/eller billed produktion (digital).
    Social innovation og Muhammad Yunus i en dansk kontekst. Hulgård, Lars (Andet). 2008.

TY - ADVS

T1 - Social innovation og Muhammad Yunus i en dansk kontekst

A2 - Hulgård, Lars

N1 - Netpublikation: ja

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 - Hvorfor er social innovation og Muhammad Yunus' arbejde relevant i en dansk kontekst? Kan social innovation være med til at skabe fremtidens danske velfærdssamfund?

AB - Hvorfor er social innovation og Muhammad Yunus' arbejde relevant i en dansk kontekst? Kan social innovation være med til at skabe fremtidens danske velfærdssamfund?

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)