Smag, fysiologi og kultur: Madkulturen udvikles i et samspil mellem natur og kultur

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

    OriginalsprogDansk
    TidsskriftDansk pædagogisk tidsskrift
    Sider (fra-til)12-20
    Antal sider8
    ISSN0904-2393
    StatusUdgivet - 2002

    Citer dette

    @article{a22529d052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Smag, fysiologi og kultur: Madkulturen udvikles i et samspil mellem natur og kultur",
    author = "Jacobsen, {Jan Krag}",
    year = "2002",
    language = "Dansk",
    pages = "12--20",
    journal = "Dansk Paedagogisk Tidsskrift",
    issn = "0904-2393",
    publisher = "Foreningen bag Udgivelsen af Dansk Paedagogisk Tidsskrift",

    }

    Smag, fysiologi og kultur : Madkulturen udvikles i et samspil mellem natur og kultur. / Jacobsen, Jan Krag.

    I: Dansk pædagogisk tidsskrift, 2002, s. 12-20.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

    TY - JOUR

    T1 - Smag, fysiologi og kultur

    T2 - Madkulturen udvikles i et samspil mellem natur og kultur

    AU - Jacobsen, Jan Krag

    PY - 2002

    Y1 - 2002

    M3 - Tidsskriftartikel

    SP - 12

    EP - 20

    JO - Dansk Paedagogisk Tidsskrift

    JF - Dansk Paedagogisk Tidsskrift

    SN - 0904-2393

    ER -