Slutrapport for F&U overvågningsprojekt under NOVANA

Projekttitel: Sedimentets betydning for ålegræssets dybdegrænse

Dorte Krause-Jensen, Michael Bo Rasmussen, Michael Stjernholm, Peter Bondo Christensen, Søren Laurentius Nielsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
ForlagNational Environmental Research Institute
StatusUdgivet - 2008

Krause-Jensen, D., Rasmussen, M. B., Stjernholm, M., Christensen, P. B., & Nielsen, S. L. (2008). Slutrapport for F&U overvågningsprojekt under NOVANA: Projekttitel: Sedimentets betydning for ålegræssets dybdegrænse. Roskilde: National Environmental Research Institute.
Krause-Jensen, Dorte ; Rasmussen, Michael Bo ; Stjernholm, Michael ; Christensen, Peter Bondo ; Nielsen, Søren Laurentius. / Slutrapport for F&U overvågningsprojekt under NOVANA : Projekttitel: Sedimentets betydning for ålegræssets dybdegrænse. Roskilde : National Environmental Research Institute, 2008. 26 s.
@book{8aa8b3a08d4311dda31f000ea68e967b,
title = "Slutrapport for F&U overv{\aa}gningsprojekt under NOVANA: Projekttitel: Sedimentets betydning for {\aa}legr{\ae}ssets dybdegr{\ae}nse",
author = "Dorte Krause-Jensen and Rasmussen, {Michael Bo} and Michael Stjernholm and Christensen, {Peter Bondo} and Nielsen, {S{\o}ren Laurentius}",
year = "2008",
publisher = "National Environmental Research Institute",

Krause-Jensen, D, Rasmussen, MB, Stjernholm, M, Christensen, PB & Nielsen, SL 2008, Slutrapport for F&U overvågningsprojekt under NOVANA: Projekttitel: Sedimentets betydning for ålegræssets dybdegrænse. National Environmental Research Institute, Roskilde.

Slutrapport for F&U overvågningsprojekt under NOVANA : Projekttitel: Sedimentets betydning for ålegræssets dybdegrænse. / Krause-Jensen, Dorte; Rasmussen, Michael Bo; Stjernholm, Michael; Christensen, Peter Bondo; Nielsen, Søren Laurentius.

Roskilde : National Environmental Research Institute, 2008. 26 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Slutrapport for F&U overvågningsprojekt under NOVANA

T2 - Projekttitel: Sedimentets betydning for ålegræssets dybdegrænse

AU - Krause-Jensen, Dorte

AU - Rasmussen, Michael Bo

AU - Stjernholm, Michael

AU - Christensen, Peter Bondo

AU - Nielsen, Søren Laurentius

PY - 2008

Y1 - 2008

M3 - Rapport

BT - Slutrapport for F&U overvågningsprojekt under NOVANA

PB - National Environmental Research Institute

CY - Roskilde

Krause-Jensen D, Rasmussen MB, Stjernholm M, Christensen PB, Nielsen SL. Slutrapport for F&U overvågningsprojekt under NOVANA: Projekttitel: Sedimentets betydning for ålegræssets dybdegrænse. Roskilde: National Environmental Research Institute, 2008. 26 s.