Slutrapport: Erhvervsskoleelever i det danske erhvervsuddannelsessystem

Christian Helms Jørgensen, Klaus Nielsen, Peter Koudahl, Martin D. Munk, Torben Pilegaard Jensen, Lene Tanggaard Pedersen, Lisbeth Grønborg, Louise Hvitved, Lene Ingemann, Charlotte Jonasson, Lena Lippke

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

Bidragets oversatte titelRetention of vocational students in the Danish VET system.
    Udgivelses stedAarhus
    ForlagAarhus Universitet
    StatusUdgivet - 2 sep. 2013

Jørgensen, C. H., Nielsen, K., Koudahl, P., Munk, M. D., Jensen, T. P., Pedersen, L. T., ... Lippke, L. (2013). Slutrapport: Erhvervsskoleelever i det danske erhvervsuddannelsessystem. Aarhus: Aarhus Universitet.
    Jørgensen, Christian Helms ; Nielsen, Klaus ; Koudahl, Peter ; Munk, Martin D. ; Jensen, Torben Pilegaard ; Pedersen, Lene Tanggaard ; Grønborg, Lisbeth ; Hvitved, Louise ; Ingemann, Lene ; Jonasson, Charlotte ; Lippke, Lena. / Slutrapport: Erhvervsskoleelever i det danske erhvervsuddannelsessystem. Aarhus : Aarhus Universitet, 2013. 28 s.
    @book{faa16e03e1534994a7500b36a343c87d,
    title = "Slutrapport: Erhvervsskoleelever i det danske erhvervsuddannelsessystem",
    author = "J{\o}rgensen, {Christian Helms} and Klaus Nielsen and Peter Koudahl and Munk, {Martin D.} and Jensen, {Torben Pilegaard} and Pedersen, {Lene Tanggaard} and Lisbeth Gr{\o}nborg and Louise Hvitved and Lene Ingemann and Charlotte Jonasson and Lena Lippke",
    year = "2013",
    month = "9",
    day = "2",
    publisher = "Aarhus Universitet",

Jørgensen, CH, Nielsen, K, Koudahl, P, Munk, MD, Jensen, TP, Pedersen, LT, Grønborg, L, Hvitved, L, Ingemann, L, Jonasson, C & Lippke, L 2013, Slutrapport: Erhvervsskoleelever i det danske erhvervsuddannelsessystem. Aarhus Universitet, Aarhus.

Slutrapport: Erhvervsskoleelever i det danske erhvervsuddannelsessystem. / Jørgensen, Christian Helms; Nielsen, Klaus; Koudahl, Peter ; Munk, Martin D. ; Jensen, Torben Pilegaard ; Pedersen, Lene Tanggaard ; Grønborg, Lisbeth; Hvitved, Louise; Ingemann, Lene; Jonasson, Charlotte; Lippke, Lena.

Aarhus : Aarhus Universitet, 2013. 28 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Slutrapport: Erhvervsskoleelever i det danske erhvervsuddannelsessystem

AU - Jørgensen, Christian Helms

AU - Nielsen, Klaus

AU - Koudahl, Peter

AU - Munk, Martin D.

AU - Jensen, Torben Pilegaard

AU - Pedersen, Lene Tanggaard

AU - Grønborg, Lisbeth

AU - Hvitved, Louise

AU - Ingemann, Lene

AU - Jonasson, Charlotte

AU - Lippke, Lena

PY - 2013/9/2

Y1 - 2013/9/2

M3 - Rapport

BT - Slutrapport: Erhvervsskoleelever i det danske erhvervsuddannelsessystem

PB - Aarhus Universitet

CY - Aarhus

Jørgensen CH, Nielsen K, Koudahl P, Munk MD, Jensen TP, Pedersen LT et al. Slutrapport: Erhvervsskoleelever i det danske erhvervsuddannelsessystem. Aarhus: Aarhus Universitet, 2013. 28 s.