Slip det sociale engagement frit

  Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  Resumé

  Sociale virksomheder har for alvor gjort entre på den internationale politiske scene som en sektor for produktion af velfærdsydelser kombineret med stærke værdier om samfundsnytte, medindflydelse og frivillighed. Så forskellige lande som Brasilien, Sverige, Polen, Italien og Storbritannien er blot nogle få af de nationer, der har formuleret politikker og andre markante tiltag for at fremme sociale virksomheder, socialt entreprenørskab og den socialøkonomiske sektor.
  OriginalsprogDansk
  TidsskriftVision
  Udgave nummer3
  Sider (fra-til)30-31
  Antal sider2
  StatusUdgivet - 1 sep. 2008

  Citer dette

  @article{508ce360f0aa11dda540000ea68e967b,
  title = "Slip det sociale engagement frit",
  abstract = "Sociale virksomheder har for alvor gjort entre p{\aa} den internationale politiske scene som en sektor for produktion af velf{\ae}rdsydelser kombineret med st{\ae}rke v{\ae}rdier om samfundsnytte, medindflydelse og frivillighed. S{\aa} forskellige lande som Brasilien, Sverige, Polen, Italien og Storbritannien er blot nogle f{\aa} af de nationer, der har formuleret politikker og andre markante tiltag for at fremme sociale virksomheder, socialt entrepren{\o}rskab og den social{\o}konomiske sektor.",
  author = "Lars Hulg{\aa}rd",
  year = "2008",
  month = "9",
  day = "1",
  language = "Dansk",
  pages = "30--31",
  journal = "Vision",
  issn = "1604-973X",
  publisher = "Cevea",
  number = "3",

  }

  Slip det sociale engagement frit. / Hulgård, Lars.

  I: Vision, Nr. 3, 01.09.2008, s. 30-31.

  Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  TY - JOUR

  T1 - Slip det sociale engagement frit

  AU - Hulgård, Lars

  PY - 2008/9/1

  Y1 - 2008/9/1

  N2 - Sociale virksomheder har for alvor gjort entre på den internationale politiske scene som en sektor for produktion af velfærdsydelser kombineret med stærke værdier om samfundsnytte, medindflydelse og frivillighed. Så forskellige lande som Brasilien, Sverige, Polen, Italien og Storbritannien er blot nogle få af de nationer, der har formuleret politikker og andre markante tiltag for at fremme sociale virksomheder, socialt entreprenørskab og den socialøkonomiske sektor.

  AB - Sociale virksomheder har for alvor gjort entre på den internationale politiske scene som en sektor for produktion af velfærdsydelser kombineret med stærke værdier om samfundsnytte, medindflydelse og frivillighed. Så forskellige lande som Brasilien, Sverige, Polen, Italien og Storbritannien er blot nogle få af de nationer, der har formuleret politikker og andre markante tiltag for at fremme sociale virksomheder, socialt entreprenørskab og den socialøkonomiske sektor.

  M3 - Tidsskriftartikel

  SP - 30

  EP - 31

  JO - Vision

  JF - Vision

  SN - 1604-973X

  IS - 3

  ER -