Skilled workers in unskilled jobs

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelWorlds of employment : working life and employment relations on both sides of the world
    RedaktørerJ. Lind, D. Mortimer
    Udgivelses stedAalborg
    ForlagAalborg Universitet
    Publikationsdato2000
    Sider77-94
    StatusUdgivet - 2000
    NavnLEO-serien
    Nummer23

Kristensen, C. J., & Voxted, S. (2000). Skilled workers in unskilled jobs. I J. Lind, & D. Mortimer (red.), Worlds of employment: working life and employment relations on both sides of the world (s. 77-94). Aalborg: Aalborg Universitet. LEO-serien, Nr. 23
    Kristensen, Catharina Juul ; Voxted, Søren. / Skilled workers in unskilled jobs. Worlds of employment: working life and employment relations on both sides of the world. red. / J. Lind ; D. Mortimer. Aalborg : Aalborg Universitet, 2000. s. 77-94 (LEO-serien; Nr. 23).
    @inbook{a8c7b6d052c411db9789000ea68e967b,
    title = "Skilled workers in unskilled jobs",
    author = "Kristensen, {Catharina Juul} and S{\o}ren Voxted",
    year = "2000",
    pages = "77--94",
    editor = "J. Lind and D. Mortimer",
    booktitle = "Worlds of employment",
    publisher = "Aalborg Universitet",

Kristensen, CJ & Voxted, S 2000, Skilled workers in unskilled jobs. i J Lind & D Mortimer (red), Worlds of employment: working life and employment relations on both sides of the world. Aalborg Universitet, Aalborg, LEO-serien, nr. 23, s. 77-94.

Skilled workers in unskilled jobs. / Kristensen, Catharina Juul; Voxted, Søren.

Worlds of employment: working life and employment relations on both sides of the world. red. / J. Lind; D. Mortimer. Aalborg : Aalborg Universitet, 2000. s. 77-94.

TY - CHAP

T1 - Skilled workers in unskilled jobs

AU - Kristensen, Catharina Juul

AU - Voxted, Søren

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Bidrag til bog/antologi

SP - 77

EP - 94

BT - Worlds of employment

A2 - Lind, J.

A2 - Mortimer, D.

PB - Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Kristensen CJ, Voxted S. Skilled workers in unskilled jobs. I Lind J, Mortimer D, red., Worlds of employment: working life and employment relations on both sides of the world. Aalborg: Aalborg Universitet. 2000. s. 77-94. (LEO-serien; Nr. 23).