Skeletlitteratur - på den fede måde

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AnmeldelseFormidling

Resumé

TidsskriftJyllands-Posten
ISSN0109-1182
StatusUdgivet - 26 feb. 2014

Bibliografisk note

Anmeldelse af Banedanmark af Peder Frederik Jensen

@article{a4b89dbd94714cb4aceb59916c12be63,
title = "Skeletlitteratur - p{\aa} den fede m{\aa}de",
abstract = "Betegnelsen {"}skeletlitteratur{"} er opfundet til lejligheden. Peder Frederik Jensens prosa er renset for fedt, for udenomssnak. De g{\aa}r til sagen. Men forunderligt nok efterlader de l{\ae}seren med en masse refleksioner. P{\aa} f{\aa} sider bliver et drama antydet, mennesker handler, men selv om novellerne fokuserer p{\aa} enkeltsk{\ae}bner, kommer en samtidig dansk baggrund, et milj{\o}, en klassebaggrund tit til at perspektivere historien.",
author = "erik svendsen",
note = "Anmeldelse af Banedanmark af Peder Frederik Jensen",
year = "2014",
month = "2",
day = "26",
journal = "Jyllands-Posten",
issn = "0109-1182",
publisher = "JP/Politikens Hus A/S",

Skeletlitteratur - på den fede måde. / svendsen, erik.

I: Jyllands-Posten, 26.02.2014.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AnmeldelseFormidling

TY - INPR

T1 - Skeletlitteratur - på den fede måde

AU - svendsen, erik

N1 - Anmeldelse af Banedanmark af Peder Frederik Jensen

PY - 2014/2/26

Y1 - 2014/2/26

N2 - Betegnelsen "skeletlitteratur" er opfundet til lejligheden. Peder Frederik Jensens prosa er renset for fedt, for udenomssnak. De går til sagen. Men forunderligt nok efterlader de læseren med en masse refleksioner. På få sider bliver et drama antydet, mennesker handler, men selv om novellerne fokuserer på enkeltskæbner, kommer en samtidig dansk baggrund, et miljø, en klassebaggrund tit til at perspektivere historien.

AB - Betegnelsen "skeletlitteratur" er opfundet til lejligheden. Peder Frederik Jensens prosa er renset for fedt, for udenomssnak. De går til sagen. Men forunderligt nok efterlader de læseren med en masse refleksioner. På få sider bliver et drama antydet, mennesker handler, men selv om novellerne fokuserer på enkeltskæbner, kommer en samtidig dansk baggrund, et miljø, en klassebaggrund tit til at perspektivere historien.

M3 - Bidrag til avis - Anmeldelse

JO - Jyllands-Posten