Skal vi have historie eller gode historier?

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelHistoriedidaktik i Norden 3 : Nordisk konference om historiedidaktik; Bergen 1983
    Udgivelses stedMalmö
    ForlagLärarhögskolan
    Publikationsdato1987
    StatusUdgivet - 1987

Jensen, L. B. (1987). Skal vi have historie eller gode historier? Eller: Hvorfor diskuterer fagfolk i dag den historiske fortælling som et problem? I Historiedidaktik i Norden 3: Nordisk konference om historiedidaktik; Bergen 1983 Malmö: Lärarhögskolan.
    Jensen, Leif Becker. / Skal vi have historie eller gode historier? Eller: Hvorfor diskuterer fagfolk i dag den historiske fortælling som et problem?. Historiedidaktik i Norden 3: Nordisk konference om historiedidaktik; Bergen 1983. Malmö : Lärarhögskolan, 1987.
    @inbook{089d5ee0f91a11dd910c000ea68e967b,
    title = "Skal vi have historie eller gode historier?: Eller: Hvorfor diskuterer fagfolk i dag den historiske fort{\ae}lling som et problem?",
    author = "Jensen, {Leif Becker}",
    year = "1987",
    booktitle = "Historiedidaktik i Norden 3",
    publisher = "L{\"a}rarh{\"o}gskolan",

Jensen, LB 1987, Skal vi have historie eller gode historier? Eller: Hvorfor diskuterer fagfolk i dag den historiske fortælling som et problem? i Historiedidaktik i Norden 3: Nordisk konference om historiedidaktik; Bergen 1983. Lärarhögskolan, Malmö.

Skal vi have historie eller gode historier? Eller: Hvorfor diskuterer fagfolk i dag den historiske fortælling som et problem? / Jensen, Leif Becker.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Skal vi have historie eller gode historier?

T2 - Eller: Hvorfor diskuterer fagfolk i dag den historiske fortælling som et problem?

AU - Jensen, Leif Becker

PY - 1987

Y1 - 1987

M3 - Bidrag til bog/antologi