Situationen er håbløs, men ikke alvorlig

et essay om nomos og anomi

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelSociologien om velfærd : gensyn med Emile Durkheim
    RedaktørerAnni Greve
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato1998
    StatusUdgivet - 1998

Jensen, H. (1998). Situationen er håbløs, men ikke alvorlig: et essay om nomos og anomi. I A. Greve (red.), Sociologien om velfærd: gensyn med Emile Durkheim Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Jensen, Henrik. / Situationen er håbløs, men ikke alvorlig : et essay om nomos og anomi. Sociologien om velfærd: gensyn med Emile Durkheim. red. / Anni Greve. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 1998.
    @inbook{14e19c5052c011dba4bc000ea68e967b,
    title = "Situationen er h{\aa}bl{\o}s, men ikke alvorlig: et essay om nomos og anomi",
    author = "Henrik Jensen",
    year = "1998",
    editor = "Anni Greve",
    booktitle = "Sociologien om velf{\ae}rd",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Jensen, H 1998, Situationen er håbløs, men ikke alvorlig: et essay om nomos og anomi. i A Greve (red.), Sociologien om velfærd: gensyn med Emile Durkheim. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

Situationen er håbløs, men ikke alvorlig : et essay om nomos og anomi. / Jensen, Henrik.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Situationen er håbløs, men ikke alvorlig

T2 - et essay om nomos og anomi