Situated learning: nogle videnskabsteoretiske synspunkter

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelLæring og multimedier
    RedaktørerOluf Danielsen
    Udgivelses stedAalborg
    ForlagAalborg Universitetsforlag
    Publikationsdato1997
    Sider43-60
    StatusUdgivet - 1997
    NavnSerie om læring og interaktive multimedier
    Nummer1

Nielsen, J. L., & Aboulafia, A. L. T. (1997). Situated learning: nogle videnskabsteoretiske synspunkter. I O. Danielsen (red.), Læring og multimedier (s. 43-60). Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. Serie om læring og interaktive multimedier, Nr. 1
    Nielsen, Jørgen Lerche ; Aboulafia, Annette Løw T. / Situated learning : nogle videnskabsteoretiske synspunkter. Læring og multimedier. red. / Oluf Danielsen. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 1997. s. 43-60 (Serie om læring og interaktive multimedier; Nr. 1).
    @inbook{5be2b69052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Situated learning: nogle videnskabsteoretiske synspunkter",
    author = "Nielsen, {J{\o}rgen Lerche} and Aboulafia, {Annette L{\o}w T.}",
    year = "1997",
    pages = "43--60",
    editor = "Oluf Danielsen",
    booktitle = "L{\ae}ring og multimedier",
    publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Nielsen, JL & Aboulafia, ALT 1997, Situated learning: nogle videnskabsteoretiske synspunkter. i O Danielsen (red.), Læring og multimedier. Aalborg Universitetsforlag, Aalborg, Serie om læring og interaktive multimedier, nr. 1, s. 43-60.

Situated learning : nogle videnskabsteoretiske synspunkter. / Nielsen, Jørgen Lerche; Aboulafia, Annette Løw T.

Læring og multimedier. red. / Oluf Danielsen. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 1997. s. 43-60.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Situated learning

T2 - nogle videnskabsteoretiske synspunkter

AU - Nielsen, Jørgen Lerche

AU - Aboulafia, Annette Løw T.

PY - 1997

Y1 - 1997

M3 - Bidrag til bog/antologi

SP - 43

EP - 60

BT - Læring og multimedier

A2 - Danielsen, Oluf

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Nielsen JL, Aboulafia ALT. Situated learning: nogle videnskabsteoretiske synspunkter. I Danielsen O, red., Læring og multimedier. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. 1997. s. 43-60. (Serie om læring og interaktive multimedier; Nr. 1).