Shaping an Emerging Reality: - researching Lifelong Learning

Peter Alheit (Redaktør), Regina Becker-Schmidt (Redaktør), Thomas Gitz-Johansen (Redaktør), Lars Ploug (Redaktør), Henning Salling Olesen (Redaktør), Kjell Rubenson (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    ISBN (Trykt)87-91387-07-8
    StatusUdgivet - 2004

Alheit, P., Becker-Schmidt, R., Gitz-Johansen, T., Ploug, L., Olesen, H. S., & Rubenson, K. (red.) (2004). Shaping an Emerging Reality: - researching Lifelong Learning. Roskilde: Roskilde Universitet.
      Alheit, Peter (Redaktør) ; Becker-Schmidt, Regina (Redaktør) ; Gitz-Johansen, Thomas (Redaktør) ; Ploug, Lars (Redaktør) ; Olesen, Henning Salling (Redaktør) ; Rubenson, Kjell (Redaktør). / Shaping an Emerging Reality : - researching Lifelong Learning. Roskilde : Roskilde Universitet, 2004. 121 s.
      @book{d3cd5d0052ae11dbae81000ea68e967b,
      title = "Shaping an Emerging Reality: - researching Lifelong Learning",
      keywords = "lifelong learning, educational research, gender, social milieus",
      editor = "Peter Alheit and Regina Becker-Schmidt and Thomas Gitz-Johansen and Lars Ploug and Olesen, {Henning Salling} and Kjell Rubenson",
      year = "2004",
      language = "English",
      isbn = "87-91387-07-8",
      publisher = "Roskilde Universitet",

Alheit, P, Becker-Schmidt, R, Gitz-Johansen, T, Ploug, L, Olesen, HS & Rubenson, K (red) 2004, Shaping an Emerging Reality: - researching Lifelong Learning. Roskilde Universitet, Roskilde.

Shaping an Emerging Reality : - researching Lifelong Learning. / Alheit, Peter (Redaktør); Becker-Schmidt, Regina (Redaktør); Gitz-Johansen, Thomas (Redaktør); Ploug, Lars (Redaktør); Olesen, Henning Salling (Redaktør); Rubenson, Kjell (Redaktør).

Roskilde : Roskilde Universitet, 2004. 121 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

BT - Shaping an Emerging Reality

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Alheit P, (ed.), Becker-Schmidt R, (ed.), Gitz-Johansen T, (ed.), Ploug L, (ed.), Olesen HS, (ed.), Rubenson K, (ed.). Shaping an Emerging Reality: - researching Lifelong Learning. Roskilde: Roskilde Universitet, 2004. 121 s.