Shallow culture and superficial identities

against the liberal myth of globalization

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2000
    NavnWorking paper / International Development Studies, Roskilde University
    Nummer23
    ISSN1398-4136

Bergendorff, S. (2000). Shallow culture and superficial identities: against the liberal myth of globalization. Roskilde: Roskilde Universitet. Working paper / International Development Studies, Roskilde University, Nr. 23
    Bergendorff, Steen. / Shallow culture and superficial identities : against the liberal myth of globalization. Roskilde : Roskilde Universitet, 2000. (Working paper / International Development Studies, Roskilde University; Nr. 23).
    @book{19de3bd0a23611db86e9000ea68e967b,
    title = "Shallow culture and superficial identities: against the liberal myth of globalization",
    author = "Steen Bergendorff",
    year = "2000",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Bergendorff, S 2000, Shallow culture and superficial identities: against the liberal myth of globalization. Working paper / International Development Studies, Roskilde University, nr. 23, Roskilde Universitet, Roskilde.

Shallow culture and superficial identities : against the liberal myth of globalization. / Bergendorff, Steen.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Shallow culture and superficial identities

T2 - against the liberal myth of globalization

AU - Bergendorff, Steen

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Rapport

BT - Shallow culture and superficial identities

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Bergendorff S. Shallow culture and superficial identities: against the liberal myth of globalization. Roskilde: Roskilde Universitet, 2000. (Working paper / International Development Studies, Roskilde University; Nr. 23).