Sensitiv teknologiforståelse formidlet som lyd

Katia Dupret (Producent)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

Resumé

Til Forskningens Døgn 2012 kunne besøgende opleve et abstrakt lydværk, der var kreeret af dels virkelige lyde fra sygehuse og dels af syntetisk fremstillede lyde. Målet var at give de besøgende indsigt i, hvordan teknologiforståelse ikke kun handler om at trykke på de rigtige knapper, men også hvordan sanserne i den grad spiller i den daglige omgang med teknologi.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato19 apr. 2012
StatusUdgivet - 19 apr. 2012
Udgivet eksterntJa

Emneord

  • teknologiforståelse
  • kunst
  • lydinstallationer

Citer dette

Dupret, K. (Producent). (2012). Sensitiv teknologiforståelse formidlet som lyd. Lyd og/eller billed produktion (digital), Hentet fra http://vimeo.com/41069212
Dupret, Katia (Producent). / Sensitiv teknologiforståelse formidlet som lyd. [Lyd og/eller billed produktion (digital)].
@misc{07374d313c474ebbb894b1711e64a8c0,
title = "Sensitiv teknologiforst{\aa}else formidlet som lyd",
abstract = "Til Forskningens D{\o}gn 2012 kunne bes{\o}gende opleve et abstrakt lydv{\ae}rk, der var kreeret af dels virkelige lyde fra sygehuse og dels af syntetisk fremstillede lyde. M{\aa}let var at give de bes{\o}gende indsigt i, hvordan teknologiforst{\aa}else ikke kun handler om at trykke p{\aa} de rigtige knapper, men ogs{\aa} hvordan sanserne i den grad spiller i den daglige omgang med teknologi.",
keywords = "teknologiforst{\aa}else, kunst, lydinstallationer",
author = "Katia Dupret",
year = "2012",
month = "4",
day = "19",
language = "Dansk",

}

Dupret, K, Sensitiv teknologiforståelse formidlet som lyd, 2012, Lyd og/eller billed produktion (digital).
Sensitiv teknologiforståelse formidlet som lyd. Dupret, Katia (Producent). 2012.

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

TY - ADVS

T1 - Sensitiv teknologiforståelse formidlet som lyd

A2 - Dupret, Katia

PY - 2012/4/19

Y1 - 2012/4/19

N2 - Til Forskningens Døgn 2012 kunne besøgende opleve et abstrakt lydværk, der var kreeret af dels virkelige lyde fra sygehuse og dels af syntetisk fremstillede lyde. Målet var at give de besøgende indsigt i, hvordan teknologiforståelse ikke kun handler om at trykke på de rigtige knapper, men også hvordan sanserne i den grad spiller i den daglige omgang med teknologi.

AB - Til Forskningens Døgn 2012 kunne besøgende opleve et abstrakt lydværk, der var kreeret af dels virkelige lyde fra sygehuse og dels af syntetisk fremstillede lyde. Målet var at give de besøgende indsigt i, hvordan teknologiforståelse ikke kun handler om at trykke på de rigtige knapper, men også hvordan sanserne i den grad spiller i den daglige omgang med teknologi.

KW - teknologiforståelse

KW - kunst

KW - lydinstallationer

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

ER -