Semi-skilled, mature men in adult education

motivation and barriers. a research project summary

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelAdult Education and the Labour Market IV ESREA Research : Network Papers from the Fourth Seminar of the Network in Dubrovnik
    RedaktørerHenning Salling Olesen
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1998
    StatusUdgivet - 1998

Hansen, L. E. (1998). Semi-skilled, mature men in adult education: motivation and barriers. a research project summary. I H. S. Olesen (red.), Adult Education and the Labour Market IV ESREA Research: Network Papers from the Fourth Seminar of the Network in Dubrovnik Roskilde: Roskilde Universitet.
    Hansen, Leif Emil. / Semi-skilled, mature men in adult education : motivation and barriers. a research project summary. Adult Education and the Labour Market IV ESREA Research: Network Papers from the Fourth Seminar of the Network in Dubrovnik. red. / Henning Salling Olesen. Roskilde : Roskilde Universitet, 1998.
    @inbook{92eb078052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Semi-skilled, mature men in adult education: motivation and barriers. a research project summary",
    author = "Hansen, {Leif Emil}",
    year = "1998",
    language = "English",
    editor = "Olesen, {Henning Salling}",
    booktitle = "Adult Education and the Labour Market IV ESREA Research",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Hansen, LE 1998, Semi-skilled, mature men in adult education: motivation and barriers. a research project summary. i HS Olesen (red.), Adult Education and the Labour Market IV ESREA Research: Network Papers from the Fourth Seminar of the Network in Dubrovnik. Roskilde Universitet, Roskilde.

Semi-skilled, mature men in adult education : motivation and barriers. a research project summary. / Hansen, Leif Emil.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Semi-skilled, mature men in adult education

T2 - motivation and barriers. a research project summary