Selvstyre, køn og kvalitet i arbejdslivet: Nye udfordringer for samarbejde med selvstyre i ældreomsorg og industri?

Annette Bilfeldt, Elsebeth Hofmeister, Kurt Aagaard Nielsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2007

Bilfeldt, Annette ; Hofmeister, Elsebeth ; Nielsen, Kurt Aagaard. / Selvstyre, køn og kvalitet i arbejdslivet : Nye udfordringer for samarbejde med selvstyre i ældreomsorg og industri?. Roskilde : Roskilde Universitet, 2007. 100 s.
    @book{73ba61e0c9c011db859f000ea68e967b,
    title = "Selvstyre, k{\o}n og kvalitet i arbejdslivet: Nye udfordringer for samarbejde med selvstyre i {\ae}ldreomsorg og industri?",
    abstract = "Rapport om aktionsforskningsprojektet {"}K{\o}n, selvstyre og kvalitet i arbejdslivet{"} med arbejdspladser fra omsorg og industri. I rapporten redeg{\o}res for, hvordan projektets metode med  fremtidsv{\ae}rksteder og forskningsv{\ae}rksted/netv{\ae}rkskonference udg{\o}r et grundlag s{\aa}vel for opn{\aa}else af forskningsm{\ae}ssig viden som for styrkelse af medarbejderbestr{\ae}belser p{\aa} etablering af kvalitet i arbejdslivet. Der redeg{\o}res i rapporten for udviklingen af projektets centrale temaer: konflikth{\aa}ndtering og varetagelse af livssammenh{\ae}ngsrelaterede behov i et k{\o}nsperspektiv. Samarbejdets dilemmaer og vilk{\aa}r behandles i forhold til medarbejderindflydelse og udvikling af selvstyret.",
    author = "Annette Bilfeldt and Elsebeth Hofmeister and Nielsen, {Kurt Aagaard}",
    year = "2007",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Selvstyre, køn og kvalitet i arbejdslivet : Nye udfordringer for samarbejde med selvstyre i ældreomsorg og industri? / Bilfeldt, Annette; Hofmeister, Elsebeth; Nielsen, Kurt Aagaard.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2007. 100 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Selvstyre, køn og kvalitet i arbejdslivet

T2 - Nye udfordringer for samarbejde med selvstyre i ældreomsorg og industri?

AU - Bilfeldt, Annette

AU - Hofmeister, Elsebeth

AU - Nielsen, Kurt Aagaard

PY - 2007

Y1 - 2007

N2 - Rapport om aktionsforskningsprojektet "Køn, selvstyre og kvalitet i arbejdslivet" med arbejdspladser fra omsorg og industri. I rapporten redegøres for, hvordan projektets metode med  fremtidsværksteder og forskningsværksted/netværkskonference udgør et grundlag såvel for opnåelse af forskningsmæssig viden som for styrkelse af medarbejderbestræbelser på etablering af kvalitet i arbejdslivet. Der redegøres i rapporten for udviklingen af projektets centrale temaer: konflikthåndtering og varetagelse af livssammenhængsrelaterede behov i et kønsperspektiv. Samarbejdets dilemmaer og vilkår behandles i forhold til medarbejderindflydelse og udvikling af selvstyret.

AB - Rapport om aktionsforskningsprojektet "Køn, selvstyre og kvalitet i arbejdslivet" med arbejdspladser fra omsorg og industri. I rapporten redegøres for, hvordan projektets metode med  fremtidsværksteder og forskningsværksted/netværkskonference udgør et grundlag såvel for opnåelse af forskningsmæssig viden som for styrkelse af medarbejderbestræbelser på etablering af kvalitet i arbejdslivet. Der redegøres i rapporten for udviklingen af projektets centrale temaer: konflikthåndtering og varetagelse af livssammenhængsrelaterede behov i et kønsperspektiv. Samarbejdets dilemmaer og vilkår behandles i forhold til medarbejderindflydelse og udvikling af selvstyret.

M3 - Rapport

BT - Selvstyre, køn og kvalitet i arbejdslivet