Selvfølgelig skal jeg arbejde.

En undersøgelse af en gruppe blinde og svagsynedes arbejdsmarkedserfaringer.

Kirsten Hvenegaard-Lassen, Pia Johansen, Katrine Syppli Kohl, Helle Rahbæk Asserhøj

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagInstitut for Blinde og Svagsynede
ISBN (Trykt)87-991031-1-7
StatusUdgivet - 2006

Hvenegaard-Lassen, K., Johansen, P., Kohl, K. S., & Asserhøj, H. R. (2006). Selvfølgelig skal jeg arbejde. En undersøgelse af en gruppe blinde og svagsynedes arbejdsmarkedserfaringer. København: Institut for Blinde og Svagsynede.
Hvenegaard-Lassen, Kirsten ; Johansen, Pia ; Kohl, Katrine Syppli ; Asserhøj, Helle Rahbæk. / Selvfølgelig skal jeg arbejde. En undersøgelse af en gruppe blinde og svagsynedes arbejdsmarkedserfaringer. København : Institut for Blinde og Svagsynede, 2006. 89 s.
@book{a993fab0cb1911db859f000ea68e967b,
title = "Selvf{\o}lgelig skal jeg arbejde.: En unders{\o}gelse af en gruppe blinde og svagsynedes arbejdsmarkedserfaringer.",
author = "Kirsten Hvenegaard-Lassen and Pia Johansen and Kohl, {Katrine Syppli} and Asserh{\o}j, {Helle Rahb{\ae}k}",
year = "2006",
isbn = "87-991031-1-7",
publisher = "Institut for Blinde og Svagsynede",

Hvenegaard-Lassen, K, Johansen, P, Kohl, KS & Asserhøj, HR 2006, Selvfølgelig skal jeg arbejde. En undersøgelse af en gruppe blinde og svagsynedes arbejdsmarkedserfaringer. Institut for Blinde og Svagsynede, København.

Selvfølgelig skal jeg arbejde. En undersøgelse af en gruppe blinde og svagsynedes arbejdsmarkedserfaringer. / Hvenegaard-Lassen, Kirsten; Johansen, Pia; Kohl, Katrine Syppli; Asserhøj, Helle Rahbæk.

København : Institut for Blinde og Svagsynede, 2006. 89 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Selvfølgelig skal jeg arbejde.

T2 - En undersøgelse af en gruppe blinde og svagsynedes arbejdsmarkedserfaringer.

AU - Hvenegaard-Lassen, Kirsten

AU - Johansen, Pia

AU - Kohl, Katrine Syppli

AU - Asserhøj, Helle Rahbæk

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Rapport

SN - 87-991031-1-7

BT - Selvfølgelig skal jeg arbejde.

PB - Institut for Blinde og Svagsynede

CY - København

Hvenegaard-Lassen K, Johansen P, Kohl KS, Asserhøj HR. Selvfølgelig skal jeg arbejde. En undersøgelse af en gruppe blinde og svagsynedes arbejdsmarkedserfaringer. København: Institut for Blinde og Svagsynede, 2006. 89 s.