Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelKierkegaard som eksistentiel fænomenolog : en antologi
    RedaktørerPia Søltoft, Mogens Pahuus, Jacob Dahl Rendtorff
    Udgivelses stedAalborg
    ForlagAalborg Universitetsforlag
    Publikationsdato2015
    Sider33-65
    ISBN (Trykt)978-87-7112-306-7
    StatusUdgivet - 2015
    NavnSkriftserie om eksistentiel fænomenologi
    Nummer2
    ISSN2245-3091

Rendtorff, J. D. (2015). Selvets eksistentielle fænomenologi i angst og fortvivlelse hos Søren Kierkegaard. I P. Søltoft, M. Pahuus, & J. D. Rendtorff (red.), Kierkegaard som eksistentiel fænomenolog: en antologi (s. 33-65). Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. Skriftserie om eksistentiel fænomenologi, Nr. 2
    Rendtorff, Jacob Dahl. / Selvets eksistentielle fænomenologi i angst og fortvivlelse hos Søren Kierkegaard. Kierkegaard som eksistentiel fænomenolog: en antologi. red. / Pia Søltoft ; Mogens Pahuus ; Jacob Dahl Rendtorff. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2015. s. 33-65 (Skriftserie om eksistentiel fænomenologi; Nr. 2).
    @inbook{eb6900e795e242da991e902a56366263,
    title = "Selvets eksistentielle f{\ae}nomenologi i angst og fortvivlelse hos S{\o}ren Kierkegaard",
    author = "Rendtorff, {Jacob Dahl}",
    year = "2015",
    isbn = "978-87-7112-306-7",
    pages = "33--65",
    editor = "Pia S{\o}ltoft and Pahuus, {Mogens } and Rendtorff, {Jacob Dahl}",
    booktitle = "Kierkegaard som eksistentiel f{\ae}nomenolog",
    publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Rendtorff, JD 2015, Selvets eksistentielle fænomenologi i angst og fortvivlelse hos Søren Kierkegaard. i P Søltoft, M Pahuus & JD Rendtorff (red), Kierkegaard som eksistentiel fænomenolog: en antologi. Aalborg Universitetsforlag, Aalborg, Skriftserie om eksistentiel fænomenologi, nr. 2, s. 33-65.

Selvets eksistentielle fænomenologi i angst og fortvivlelse hos Søren Kierkegaard. / Rendtorff, Jacob Dahl.

Kierkegaard som eksistentiel fænomenolog: en antologi. red. / Pia Søltoft; Mogens Pahuus; Jacob Dahl Rendtorff. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2015. s. 33-65 (Skriftserie om eksistentiel fænomenologi; Nr. 2).

TY - CHAP

T1 - Selvets eksistentielle fænomenologi i angst og fortvivlelse hos Søren Kierkegaard

AU - Rendtorff, Jacob Dahl

PY - 2015

Y1 - 2015

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-7112-306-7

SP - 33

EP - 65

BT - Kierkegaard som eksistentiel fænomenolog

A2 - Søltoft, Pia

A2 - Pahuus, Mogens

A2 - Rendtorff, Jacob Dahl

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Rendtorff JD. Selvets eksistentielle fænomenologi i angst og fortvivlelse hos Søren Kierkegaard. I Søltoft P, Pahuus M, Rendtorff JD, red., Kierkegaard som eksistentiel fænomenolog: en antologi. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. 2015. s. 33-65. (Skriftserie om eksistentiel fænomenologi; Nr. 2).