Science Education and the Future of Denmark

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
TitelProceedings of the Nordic conference on science and technology education : the challenge of the future
RedaktørerE.W. Thulstrup
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagDanmarks Lærerhøjskole
Publikationsdato1985
ISBN (Trykt)87-88289-68-0
StatusUdgivet - 1985
Udgivet eksterntJa
BegivenhedNordic Conference on science and technology education : the challenge of the future - Karlslunde Strand, Danmark
Varighed: 8 maj 198512 maj 1985

Konference

KonferenceNordic Conference on science and technology education : the challenge of the future
LandDanmark
ByKarlslunde Strand
Periode08/05/198512/05/1985

Thulstrup, E. W. (1985). Science Education and the Future of Denmark. I E. W. Thulstrup (red.), Proceedings of the Nordic conference on science and technology education : the challenge of the future København: Danmarks Lærerhøjskole.
Thulstrup, Erik W. / Science Education and the Future of Denmark. Proceedings of the Nordic conference on science and technology education : the challenge of the future . red. / E.W. Thulstrup. København : Danmarks Lærerhøjskole, 1985.
@inbook{2b7521303bce48cbb755cc15ac2d362c,
title = "Science Education and the Future of Denmark",
author = "Thulstrup, {Erik W.}",
year = "1985",
language = "English",
isbn = "87-88289-68-0",
editor = "E.W. Thulstrup",
booktitle = "Proceedings of the Nordic conference on science and technology education : the challenge of the future",
publisher = "Danmarks L{\ae}rerh{\o}jskole",

Thulstrup, EW 1985, Science Education and the Future of Denmark. i EW Thulstrup (red.), Proceedings of the Nordic conference on science and technology education : the challenge of the future . Danmarks Lærerhøjskole, København, Nordic Conference on science and technology education : the challenge of the future, Karlslunde Strand, Danmark, 08/05/1985.

Science Education and the Future of Denmark. / Thulstrup, Erik W.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Science Education and the Future of Denmark

AU - Thulstrup, Erik W.