Scenarier i computer-medieret og netbaseret undervisning

Robin Cheesman, Simon Heilesen, Jens Josephsen, Agnieszka Kosminska M. Kristensen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2002
    NavnCNCL Occasional Paper
    Nummer1.1
    ISSN1601-6467

Cheesman, R., Heilesen, S., Josephsen, J., & Kristensen, A. K. M. (2002). Scenarier i computer-medieret og netbaseret undervisning. Roskilde: Roskilde Universitet. CNCL Occasional Paper, Nr. 1.1
    Cheesman, Robin ; Heilesen, Simon ; Josephsen, Jens ; Kristensen, Agnieszka Kosminska M. / Scenarier i computer-medieret og netbaseret undervisning. Roskilde : Roskilde Universitet, 2002. (CNCL Occasional Paper; Nr. 1.1).
    @book{35d3c32052cf11db8236000ea68e967b,
    title = "Scenarier i computer-medieret og netbaseret undervisning",
    author = "Robin Cheesman and Simon Heilesen and Jens Josephsen and Kristensen, {Agnieszka Kosminska M.}",
    year = "2002",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Cheesman, R, Heilesen, S, Josephsen, J & Kristensen, AKM 2002, Scenarier i computer-medieret og netbaseret undervisning. CNCL Occasional Paper, nr. 1.1, Roskilde Universitet, Roskilde.

Scenarier i computer-medieret og netbaseret undervisning. / Cheesman, Robin; Heilesen, Simon; Josephsen, Jens; Kristensen, Agnieszka Kosminska M.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2002. (CNCL Occasional Paper; Nr. 1.1).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Scenarier i computer-medieret og netbaseret undervisning

AU - Cheesman, Robin

AU - Heilesen, Simon

AU - Josephsen, Jens

AU - Kristensen, Agnieszka Kosminska M.

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Report

BT - Scenarier i computer-medieret og netbaseret undervisning

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Cheesman R, Heilesen S, Josephsen J, Kristensen AKM. Scenarier i computer-medieret og netbaseret undervisning. Roskilde: Roskilde Universitet, 2002. (CNCL Occasional Paper; Nr. 1.1).