Kjeld Rasmussen, Søren Christensen, Ib Friis, Annelise Kjøller, Anders Michelsen, Thomas Theis Nielsen, Christopher Saarnak

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

TidsskriftDen Ny Verden - Tidsskrift for internationale studier
    Vol/bind34
    Udgave nummer1
    Sider (fra-til)7-27
    ISSN0029-6775
    StatusUdgivet - 2001

Rasmussen, Kjeld ; Christensen, Søren ; Friis, Ib ; Kjøller, Annelise ; Michelsen, Anders ; Nielsen, Thomas Theis ; Saarnak, Christopher. / Savannebrande i Afrikas Sudan-Guineabælte. Miljøproblemer eller værktøj i naturressourceforvaltningen. I: Den Ny Verden - Tidsskrift for internationale studier. 2001 ; Bind 34, Nr. 1. s. 7-27.
    @article{9baea4201b6a11dda01e000ea68e967b,
    title = "Savannebrande i Afrikas Sudan-Guineab{\ae}lte. Milj{\o}problemer eller v{\ae}rkt{\o}j i naturressourceforvaltningen",
    author = "Kjeld Rasmussen and S{\o}ren Christensen and Ib Friis and Annelise Kj{\o}ller and Anders Michelsen and Nielsen, {Thomas Theis} and Christopher Saarnak",
    year = "2001",
    volume = "34",
    pages = "7--27",
    journal = "Ny Verden",
    issn = "0029-6775",
    publisher = "Dansk Institut for Internationale Studier, DIIS",
    number = "1",

Savannebrande i Afrikas Sudan-Guineabælte. Miljøproblemer eller værktøj i naturressourceforvaltningen. / Rasmussen, Kjeld; Christensen, Søren; Friis, Ib; Kjøller, Annelise; Michelsen, Anders; Nielsen, Thomas Theis; Saarnak, Christopher.

I: Den Ny Verden - Tidsskrift for internationale studier, Bind 34, Nr. 1, 2001, s. 7-27.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

TY - JOUR

T1 - Savannebrande i Afrikas Sudan-Guineabælte. Miljøproblemer eller værktøj i naturressourceforvaltningen

AU - Rasmussen, Kjeld