Samspil

sprogdidaktiske tilgange til arbejdsrettet andetsprogsundervisning

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Resumé

TidsskriftSprogforum
Vol/bind24
Udgave nummer66
Sider (fra-til)15-23
ISSN0909-9328
StatusUdgivet - aug. 2018

• Arbejdsrettet andetsprog
  • kommunikativ kompetence
  • sociokulturel læringsteori
  • Biografisk tilgang

@article{5b928da13ba849b4982e4599d0b4759e,
title = "Samspil: sprogdidaktiske tilgange til arbejdsrettet andetsprogsundervisning",
abstract = "Artiklen baserer sig p{\aa} en kommunikativ og sociokulturel tilgang til sprogl{\ae}ring. Den fokuserer p{\aa} hvorfor der er behov for en sprogundervisning som p{\aa} den ene side didaktisk er tilrettelagt i forhold til tasks som er relevante for arbejdsrummet, og p{\aa} den anden side tager udgangspunkt i den livs- og l{\ae}ringshistoriske kontekst der danner grundlaget for individets sproglige udvikling.",
keywords = "Arbejdsrettet andetsprog, kommunikativ kompetence, sociokulturel l{\ae}ringsteori, Biografisk tilgang",
author = "Pedersen, {Michael Svendsen}",
year = "2018",
month = "8",
volume = "24",
pages = "15--23",
journal = "Sprogforum",
issn = "0909-9328",
publisher = "Aarhus Universitetsforlag",
number = "66",

Samspil : sprogdidaktiske tilgange til arbejdsrettet andetsprogsundervisning. / Pedersen, Michael Svendsen .

I: Sprogforum, Bind 24, Nr. 66, 08.2018, s. 15-23.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

TY - JOUR

T1 - Samspil

T2 - sprogdidaktiske tilgange til arbejdsrettet andetsprogsundervisning

AU - Pedersen, Michael Svendsen

PY - 2018/8

Y1 - 2018/8

N2 - Artiklen baserer sig på en kommunikativ og sociokulturel tilgang til sproglæring. Den fokuserer på hvorfor der er behov for en sprogundervisning som på den ene side didaktisk er tilrettelagt i forhold til tasks som er relevante for arbejdsrummet, og på den anden side tager udgangspunkt i den livs- og læringshistoriske kontekst der danner grundlaget for individets sproglige udvikling.

AB - Artiklen baserer sig på en kommunikativ og sociokulturel tilgang til sproglæring. Den fokuserer på hvorfor der er behov for en sprogundervisning som på den ene side didaktisk er tilrettelagt i forhold til tasks som er relevante for arbejdsrummet, og på den anden side tager udgangspunkt i den livs- og læringshistoriske kontekst der danner grundlaget for individets sproglige udvikling.

KW - Arbejdsrettet andetsprog

KW - kommunikativ kompetence