Sammmenhængskraften i det danske samfund: – hvordan sikres den?

Thomas P. Boje, Per Schultz Jørgensen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelDen Alternative Velfærdskommission : rapport 1
    RedaktørerPer H Jensen, Henrik Herløv Lund, Per Schultz Jørgensen, Bente Schwartz
    Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagSocialpolitisk forlag
    Publikationsdato2005
    StatusUdgivet - 2005

Boje, T. P., & Schultz Jørgensen, P. (2005). Sammmenhængskraften i det danske samfund: – hvordan sikres den? I P. H. Jensen, H. H. Lund, P. Schultz Jørgensen, & B. Schwartz (red.), Den Alternative Velfærdskommission: rapport 1 København: Socialpolitisk forlag.
    Boje, Thomas P. ; Schultz Jørgensen, Per. / Sammmenhængskraften i det danske samfund : – hvordan sikres den?. Den Alternative Velfærdskommission: rapport 1. red. / Per H Jensen ; Henrik Herløv Lund ; Per Schultz Jørgensen ; Bente Schwartz. København : Socialpolitisk forlag, 2005.
    @inbook{0095a15052c611db9789000ea68e967b,
    title = "Sammmenh{\ae}ngskraften i det danske samfund: – hvordan sikres den?",
    author = "Boje, {Thomas P.} and {Schultz J{\o}rgensen}, Per",
    year = "2005",
    language = "English",
    editor = "Jensen, {Per H} and Lund, {Henrik Herl{\o}v} and {Schultz J{\o}rgensen}, Per and Bente Schwartz",
    booktitle = "Den Alternative Velf{\ae}rdskommission",
    publisher = "Socialpolitisk forlag",

Boje, TP & Schultz Jørgensen, P 2005, Sammmenhængskraften i det danske samfund: – hvordan sikres den? i PH Jensen, HH Lund, P Schultz Jørgensen & B Schwartz (red), Den Alternative Velfærdskommission: rapport 1. Socialpolitisk forlag, København.

Sammmenhængskraften i det danske samfund : – hvordan sikres den? / Boje, Thomas P.; Schultz Jørgensen, Per.

Den Alternative Velfærdskommission: rapport 1. red. / Per H Jensen; Henrik Herløv Lund; Per Schultz Jørgensen; Bente Schwartz. København : Socialpolitisk forlag, 2005.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Sammmenhængskraften i det danske samfund

T2 - – hvordan sikres den?

AU - Boje, Thomas P.

AU - Schultz Jørgensen, Per

PY - 2005

Y1 - 2005