Samarbejde mellem skole og hjem - kommunikation og ledelse

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Resumé

Udgivelses stedViborg
    ForlagDansk Psykologisk Forlag
    ISBN (Trykt)978-87-7706-712-9
    StatusUdgivet - 2011

• skole
    • kommunikation og ledelse
    • lærerkvalifikationer

@book{2e77370e74164b56ac681baa45733d79,
    title = "Samarbejde mellem skole og hjem - kommunikation og ledelse",
    abstract = "Bogen indeholder en teoretisk og en praktisk del, hvor der i den teoretiske introduceres til l{\ae}reres udfordringer i for{\ae}ldresamarbejdet og til krav til l{\ae}reren som leder og kommunikator i et systemisk, socialkonstruktionistisk perspektiv. I den praktiske del af bogen introduceres til, hvordan l{\ae}reren konkret kan arbejde med for{\ae}ldresamtaler, for{\ae}ldrem{\o}der, skriftlig kommunikation og l{\ae}rerteams.",
    keywords = "skole, kommunikation og ledelse, l{\ae}rerkvalifikationer",
    author = "Olesen, {Birgitte Ravn} and Jensen, {Tine Mark}",
    year = "2011",
    isbn = "978-87-7706-712-9",
    publisher = "Dansk Psykologisk Forlag",

Samarbejde mellem skole og hjem - kommunikation og ledelse. / Olesen, Birgitte Ravn; Jensen, Tine Mark.

Viborg : Dansk Psykologisk Forlag, 2011. 146 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Samarbejde mellem skole og hjem - kommunikation og ledelse

AU - Olesen, Birgitte Ravn

AU - Jensen, Tine Mark

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Bogen indeholder en teoretisk og en praktisk del, hvor der i den teoretiske introduceres til læreres udfordringer i forældresamarbejdet og til krav til læreren som leder og kommunikator i et systemisk, socialkonstruktionistisk perspektiv. I den praktiske del af bogen introduceres til, hvordan læreren konkret kan arbejde med forældresamtaler, forældremøder, skriftlig kommunikation og lærerteams.

AB - Bogen indeholder en teoretisk og en praktisk del, hvor der i den teoretiske introduceres til læreres udfordringer i forældresamarbejdet og til krav til læreren som leder og kommunikator i et systemisk, socialkonstruktionistisk perspektiv. I den praktiske del af bogen introduceres til, hvordan læreren konkret kan arbejde med forældresamtaler, forældremøder, skriftlig kommunikation og lærerteams.

KW - skole

KW - kommunikation og ledelse