Publikation: KonferencebidragPaperForskning

Publikationsdato2015
    StatusUdgivet - 2015
    BegivenhedPsykiatri - psykisk sårbarhed forskningsnetværk, Roskilde Universitet - Roskilde Universitet, Roskilde, Danmark
    Varighed: 3 jun. 20153 jun. 2015

SeminarPsykiatri - psykisk sårbarhed forskningsnetværk, Roskilde Universitet
    LokationRoskilde Universitet
    LandDanmark
    ByRoskilde
    Periode03/06/201503/06/2015

Andersen, L. L. (2015). Sårbare mennesker som værdiskabende i krydsninger mellem arbejdsmarked og civilsamfund. Afhandling præsenteret på Psykiatri - psykisk sårbarhed forskningsnetværk, Roskilde Universitet, Roskilde, Danmark.
    Andersen, Linda Lundgaard. / Sårbare mennesker som værdiskabende i krydsninger mellem arbejdsmarked og civilsamfund. Afhandling præsenteret på Psykiatri - psykisk sårbarhed forskningsnetværk, Roskilde Universitet, Roskilde, Danmark.5 s.
    @conference{8d4ad2c7ac2f4b1eb6bfceeac02d6905,
    title = "S{\aa}rbare mennesker som v{\ae}rdiskabende i krydsninger mellem arbejdsmarked og civilsamfund",
    author = "Andersen, {Linda Lundgaard}",
    year = "2015",
    note = "Psykiatri - psykisk s{\aa}rbarhed forskningsnetv{\ae}rk, Roskilde Universitet ; Conference date: 03-06-2015 Through 03-06-2015",

Andersen, LL 2015, 'Sårbare mennesker som værdiskabende i krydsninger mellem arbejdsmarked og civilsamfund' Paper fremlagt ved Psykiatri - psykisk sårbarhed forskningsnetværk, Roskilde Universitet, Roskilde, Danmark, 03/06/2015 - 03/06/2015, .

Sårbare mennesker som værdiskabende i krydsninger mellem arbejdsmarked og civilsamfund. / Andersen, Linda Lundgaard.

Publikation: KonferencebidragPaperForskning

TY - CONF

T1 - Sårbare mennesker som værdiskabende i krydsninger mellem arbejdsmarked og civilsamfund

AU - Andersen, Linda Lundgaard

PY - 2015

Y1 - 2015

M3 - Paper

Andersen LL. Sårbare mennesker som værdiskabende i krydsninger mellem arbejdsmarked og civilsamfund. 2015. Afhandling præsenteret på Psykiatri - psykisk sårbarhed forskningsnetværk, Roskilde Universitet, Roskilde, Danmark.