Rust news

Roskilde University studies in technology and innovation

Lars Fuglsang (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Udgavenr. 1-5
    StatusUdgivet - 1991
    NavnRust news : newsletter from the Program in Technology Policy and Social Development
    Nummer1-5

Fuglsang, L. (red.) (1991). Rust news: Roskilde University studies in technology and innovation. (nr. 1-5 udg.) Roskilde: Roskilde Universitet. Rust news : newsletter from the Program in Technology Policy and Social Development , Nr. 1-5
    Fuglsang, Lars (Redaktør). / Rust news : Roskilde University studies in technology and innovation. nr. 1-5 udg. Roskilde : Roskilde Universitet, 1991. (Rust news : newsletter from the Program in Technology Policy and Social Development ; Nr. 1-5).
    @book{15463540aaca11db8289000ea68e967b,
    title = "Rust news: Roskilde University studies in technology and innovation",
    editor = "Lars Fuglsang",
    year = "1991",
    publisher = "Roskilde Universitet",
    edition = "nr. 1-5",

Fuglsang, L (red.) 1991, Rust news: Roskilde University studies in technology and innovation. Rust news : newsletter from the Program in Technology Policy and Social Development , nr. 1-5, nr. 1-5 udg, Roskilde Universitet, Roskilde.

Rust news : Roskilde University studies in technology and innovation. / Fuglsang, Lars (Redaktør).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

TY - BOOK

T1 - Rust news

T2 - Roskilde University studies in technology and innovation

A2 - Fuglsang, Lars

PY - 1991

Y1 - 1991

M3 - Antologi

BT - Rust news

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Fuglsang L, (ed.). Rust news: Roskilde University studies in technology and innovation. nr. 1-5 udg. Roskilde: Roskilde Universitet, 1991. (Rust news : newsletter from the Program in Technology Policy and Social Development ; Nr. 1-5).