Rummelighed og inklusion i folkeskolen

Camilla Jydebjerg, Halleberg Kira

Publikation: AndetAndet bidragForskning

Resumé

Publikationsdato2006
UdgiverCenter for Ligebehandling af Handicappede
StatusUdgivet - 2006
Udgivet eksterntJa

Jydebjerg, C., & Kira, H. (2006). Rummelighed og inklusion i folkeskolen. Center for Ligebehandling af Handicappede.
Jydebjerg, Camilla ; Kira, Halleberg. / Rummelighed og inklusion i folkeskolen. 2006. Center for Ligebehandling af Handicappede.
@misc{74b0ca0871cb46c68863efe7d8f7e8b6,
title = "Rummelighed og inklusion i folkeskolen",
abstract = "Den rummelige folkeskole er et n{\o}glebegreb, som har pr{\ae}get den skolepolitiske debat de sidste mange {\aa}r. Men hvad er en rummelig folkeskole? Hvad vil det sige, at folkeskolen er inkluderende? Hvordan udm{\o}nter det sig p{\aa} skolerne, og hvilken betydning har det for b{\o}rn med funktionsneds{\ae}ttelser?",
author = "Camilla Jydebjerg and Halleberg Kira",
year = "2006",
publisher = "Center for Ligebehandling af Handicappede",
type = "Other",

Jydebjerg, C & Kira, H 2006, Rummelighed og inklusion i folkeskolen. Center for Ligebehandling af Handicappede.

Rummelighed og inklusion i folkeskolen. / Jydebjerg, Camilla; Kira, Halleberg.

Center for Ligebehandling af Handicappede. 2006, .

Publikation: AndetAndet bidragForskning

TY - GEN

T1 - Rummelighed og inklusion i folkeskolen

AU - Jydebjerg, Camilla

AU - Kira, Halleberg

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - Den rummelige folkeskole er et nøglebegreb, som har præget den skolepolitiske debat de sidste mange år. Men hvad er en rummelig folkeskole? Hvad vil det sige, at folkeskolen er inkluderende? Hvordan udmønter det sig på skolerne, og hvilken betydning har det for børn med funktionsnedsættelser?

AB - Den rummelige folkeskole er et nøglebegreb, som har præget den skolepolitiske debat de sidste mange år. Men hvad er en rummelig folkeskole? Hvad vil det sige, at folkeskolen er inkluderende? Hvordan udmønter det sig på skolerne, og hvilken betydning har det for børn med funktionsnedsættelser?

M3 - Andet bidrag

PB - Center for Ligebehandling af Handicappede