Trine Nordgaard Fotel

• rum
    • magt
    • mobilitet

Fotel, T. N. (2002). Rum, magt og mobilitet, Et studie af trafik- og bypolitiske forandringsprocesser i Kgs. Enghave. Roskilde University: Roskilde Universitet. Research Papers / Department of Social Sciences, Nr. 7
    Fotel, Trine Nordgaard. / Rum, magt og mobilitet, Et studie af trafik- og bypolitiske forandringsprocesser i Kgs. Enghave. Roskilde University : Roskilde Universitet, 2002. 151 s. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 7).
    @book{060334f052c511db9789000ea68e967b,
    title = "Rum, magt og mobilitet,: Et studie af trafik- og bypolitiske forandringsprocesser i Kgs. Enghave",
    keywords = "kvarterl{\o}ft, rum, magt, mobilitet, mobility, space, power, urban neighbourhood regeneration",
    author = "Fotel, {Trine Nordgaard}",
    year = "2002",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Fotel, TN 2002, Rum, magt og mobilitet, Et studie af trafik- og bypolitiske forandringsprocesser i Kgs. Enghave. Research Papers / Department of Social Sciences, nr. 7, Roskilde Universitet, Roskilde University.

Rum, magt og mobilitet, Et studie af trafik- og bypolitiske forandringsprocesser i Kgs. Enghave. / Fotel, Trine Nordgaard.

Roskilde University : Roskilde Universitet, 2002. 151 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Rum, magt og mobilitet,

T2 - Et studie af trafik- og bypolitiske forandringsprocesser i Kgs. Enghave

AU - Fotel, Trine Nordgaard

PY - 2002

Y1 - 2002

KW - kvarterløft

KW - rum

KW - magt

KW - mobilitet

KW - mobility

KW - space

KW - power

KW - urban neighbourhood regeneration

M3 - Rapport

BT - Rum, magt og mobilitet,

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde University

Fotel TN. Rum, magt og mobilitet, Et studie af trafik- og bypolitiske forandringsprocesser i Kgs. Enghave. Roskilde University: Roskilde Universitet, 2002. 151 s. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 7).