Roskilde Erhvervsstrukturundersøgelse, Første Delrapport

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1986
    NavnPublikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport
    Nummer47

Bundesen, P., Jensen, H. T., Plum, V., & Skriver, P. H. (1986). Roskilde Erhvervsstrukturundersøgelse, Første Delrapport: Kommuneplanvurdering, Roskildes Udvikling og Fremtid. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport, Nr. 47
    Bundesen, Peter ; Jensen, Henrik Toft ; Plum, Viggo ; Skriver, Peter Hegelund. / Roskilde Erhvervsstrukturundersøgelse, Første Delrapport : Kommuneplanvurdering, Roskildes Udvikling og Fremtid. Roskilde : Roskilde Universitet, 1986. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport; Nr. 47).
    @book{e741c380c28411db856d000ea68e967b,
    title = "Roskilde Erhvervsstrukturunders{\o}gelse, F{\o}rste Delrapport: Kommuneplanvurdering, Roskildes Udvikling og Fremtid",
    author = "Peter Bundesen and Jensen, {Henrik Toft} and Viggo Plum and Skriver, {Peter Hegelund}",
    year = "1986",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Bundesen, P, Jensen, HT, Plum, V & Skriver, PH 1986, Roskilde Erhvervsstrukturundersøgelse, Første Delrapport: Kommuneplanvurdering, Roskildes Udvikling og Fremtid. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport, nr. 47, Roskilde Universitet, Roskilde.

Roskilde Erhvervsstrukturundersøgelse, Første Delrapport : Kommuneplanvurdering, Roskildes Udvikling og Fremtid. / Bundesen, Peter; Jensen, Henrik Toft; Plum, Viggo; Skriver, Peter Hegelund.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Roskilde Erhvervsstrukturundersøgelse, Første Delrapport

T2 - Kommuneplanvurdering, Roskildes Udvikling og Fremtid

AU - Bundesen, Peter

AU - Jensen, Henrik Toft

AU - Plum, Viggo

AU - Skriver, Peter Hegelund

PY - 1986

Y1 - 1986

M3 - Rapport

BT - Roskilde Erhvervsstrukturundersøgelse, Første Delrapport

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Bundesen P, Jensen HT, Plum V, Skriver PH. Roskilde Erhvervsstrukturundersøgelse, Første Delrapport: Kommuneplanvurdering, Roskildes Udvikling og Fremtid. Roskilde: Roskilde Universitet, 1986. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport; Nr. 47).