Role of bioturbation for the fate of oil hydrocarbons in marine sediments

Karen Timmermann

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2007

Bibliografisk note

+ Appendices (74 s.)

Note vedr. afhandling

Ph.D. afhandling, Roskilde Universitetscenter 2007

Timmermann, K. (2007). Role of bioturbation for the fate of oil hydrocarbons in marine sediments. Roskilde: Roskilde Universitet.
    Timmermann, Karen. / Role of bioturbation for the fate of oil hydrocarbons in marine sediments. Roskilde : Roskilde Universitet, 2007. 36 s.
    @phdthesis{f9470680da0711dca369000ea68e967b,
    title = "Role of bioturbation for the fate of oil hydrocarbons in marine sediments",
    author = "Karen Timmermann",
    note = "Afh. udg. 2006, forsvaret og tildelt Ph.D. graden ved Roskilde Universitetscenter 2007. + Appendices (74 s.)",
    year = "2007",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Timmermann, K 2007, Role of bioturbation for the fate of oil hydrocarbons in marine sediments. Roskilde Universitet, Roskilde.

Role of bioturbation for the fate of oil hydrocarbons in marine sediments. / Timmermann, Karen.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2007. 36 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Role of bioturbation for the fate of oil hydrocarbons in marine sediments

AU - Timmermann, Karen

N1 - Afh. udg. 2006, forsvaret og tildelt Ph.D. graden ved Roskilde Universitetscenter 2007. + Appendices (74 s.)

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Ph.D. thesis

BT - Role of bioturbation for the fate of oil hydrocarbons in marine sediments

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Timmermann K. Role of bioturbation for the fate of oil hydrocarbons in marine sediments. Roskilde: Roskilde Universitet, 2007. 36 s.