Revised and expanded edition of Arthur N. Prior: Papers on Time and Tense

Torben Braüner (Redaktør), Per Hasle (Redaktør), Peter Øhrstrøm (Redaktør), Jack Copeland (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    ForlagOxford University Press
    StatusUdgivet - 2003

Braüner, T., Hasle, P., Øhrstrøm, P., & Copeland, J. (red.) (2003). Revised and expanded edition of Arthur N. Prior: Papers on Time and Tense. Oxford University Press.
    Braüner, Torben (Redaktør) ; Hasle, Per (Redaktør) ; Øhrstrøm, Peter (Redaktør) ; Copeland, Jack (Redaktør). / Revised and expanded edition of Arthur N. Prior: Papers on Time and Tense. Oxford University Press, 2003. 342 s.
    @book{ee99e04052bd11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Revised and expanded edition of Arthur N. Prior: Papers on Time and Tense",
    editor = "Torben Bra{\"u}ner and Per Hasle and Peter {\O}hrstr{\o}m and Jack Copeland",
    year = "2003",
    language = "English",
    publisher = "Oxford University Press",

Braüner, T, Hasle, P, Øhrstrøm, P & Copeland, J (red) 2003, Revised and expanded edition of Arthur N. Prior: Papers on Time and Tense. Oxford University Press.

Revised and expanded edition of Arthur N. Prior: Papers on Time and Tense. / Braüner, Torben (Redaktør); Hasle, Per (Redaktør); Øhrstrøm, Peter (Redaktør); Copeland, Jack (Redaktør).

Oxford University Press, 2003. 342 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

TY - BOOK

T1 - Revised and expanded edition of Arthur N. Prior: Papers on Time and Tense

A2 - Braüner, Torben

A2 - Hasle, Per

A2 - Øhrstrøm, Peter

A2 - Copeland, Jack

PY - 2003

Y1 - 2003

M3 - Anthology

BT - Revised and expanded edition of Arthur N. Prior: Papers on Time and Tense

PB - Oxford University Press

Braüner T, (ed.), Hasle P, (ed.), Øhrstrøm P, (ed.), Copeland J, (ed.). Revised and expanded edition of Arthur N. Prior: Papers on Time and Tense. Oxford University Press, 2003. 342 s.